Για τη γυμνή σκηνή στην ταινία «Outlaw King» μίλησε ο ηθοποιός Κρις Πάιν που ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη τον Ροβέρτο Α’ της Σκωτίας.

Όταν ο ηθοποιός μίλησε στο Studio Variety στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, παραδέχτηκε ότι οι συνθήκες κινηματογράφησης δεν ήταν οι καλύτερες για μια γυμνή σκηνή: «Ήταν κρύο και ήταν σχεδόν χειμώνας στη Σκωτία και ήμασταν δίπλα σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο. Αυτά δεν ήταν και το πιο ελκυστικό περιβάλλον για μένα», δήλωσε ο Πάιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηθοποιός εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο η κινηματογράφηση αυτής της σκηνής ήταν ζωτικής σημασίας για τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία. «Βλέπετε έναν άνθρωπο να σπάει και στη συνέχεια να ξανασυναρμολογείται και να επανέρχεται και σκέφτηκα ότι ήταν σημαντική μετά από αυτή τη σκηνή που ήταν μέσα στο σπήλαιο…ξαναγεννιέται και είναι έτοιμος για την τρίτη πράξη».

Ο Πάιν κατανοεί γιατί η σκηνή αποτελεί θέμα συζήτησης, αλλά αποκάλυψε ότι αυτός και ο σκηνοθέτης, Ντέιβιντ Μακένζι, επέλεξαν η σκηνή να μην είναι λάγνα, αλλά να αντανακλά τον ανθρωπισμό.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης