Ένας θερινός κινηματογράφος με μακρά ιστορία βρίσκεται στη πόλη της Λάρισας, διατηρώντας τις σχέσεις των Λαρισαίων με τον καλό κινηματογράφο.

Πρόκειται για το «Σινε Μύλος – Μπαρμπής Βοζαλής» που ξεκινάει την πορεία του από τη δεκαετία του 1990. Το όνομά του το πήρε από τον αείμνηστο πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας, Μπαρμπή Βοζαλή ο οποίος ήταν ένας πραγματικός λάτρης της 7ης Τέχνης. Ο θερινός κινηματογράφος που λειτουργεί στον Μύλο του Παππά, δημιούργημα τότε του δήμου Λαρισαίων, αποτελεί μέχρι σήμερα ένα σημείο αναφοράς για την πόλη της Λάρισας τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού για όλους τους σινεφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινηματογράφος αυτός, χωρητικότητας 170 θέσεων, απέκτησε σημαντική οντότητα καθ’ όλη την πορεία του, ενώ η συνεργασία που έγινε με την Κινηματογραφική Λέσχη της Λάρισας, έδωσε μια ιδιαίτερη φρεσκάδα βοηθώντας να αναπτυχθεί η διεισδυτικότητα στο απαιτητικό κοινό που αγαπούσε τον καλό και ποιοτικό κινηματογράφο.

«Η λειτουργία του Σινεμά, δεν σταμάτησε ποτέ μέχρι και σήμερα, με προβολές καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού», σημείωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Θάνος Μουκούλης τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν πάντοτε μεγάλο.

«Ο κόσμος αγαπάει τον θερινό κινηματογράφο της Λάρισας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσες να βρεις θέση σε ορισμένες προβολές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μουκούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως η εφετινή έναρξη των προβολών ξεκινάει στις 15 Ιουνίου λόγω και των εργασιών που γίνονται σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης