Σήμερα  κάνουν πρεμιέρα οι ταινίες «Το Δίκτυο Κατασκόπων» του Ασαγιάς, «Πινόκιο» του Γκαρόνε, «Bloodshot» με Βαν Ντίζελ και «Μη Με Λες Κύριο», ένα μελόδραμα από την Ινδία. Από τις επανεκδόσεις ξεχωρίζει το κύκνειο άσμα του Λουίς Μπουνιουέλ «Το Σκοτεινό Αντικείμενο του Πόθου».

«Bloodshot» με τον Βιν Ντίζελ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε φιλμ βασισμένο στο ευπώλητο ομώνυμο comic πρωταγωνιστεί ο Vin Diesel ως Ray Garrison, ένας στρατιώτης που πρόσφατα σκοτώθηκε σε μια μάχη και έρχεται πίσω στη ζωή ως ο υπεράνθρωπος Bloodshot.

Με μια στρατιά νανοτεχνολογίας να ρέει στις φλέβες του, είναι μια ασταμάτητη και ατρόμητη δυναμική μηχανή που έχει την ικανότητα να επουλώνει αμέσως τις πληγές του. Όμως, ελέγχοντας το σώμα του, η RST παράλληλα εξουσιάζει και το μυαλό του. Τώρα ο Ray αδυνατεί να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι – και αυτή είναι η τωρινή του αποστολή.

Σκηνοθεσία: Ντέιβ Ουίλσον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ, Έιζα Γκονζάλες, Σαμ Χιούαν, Τόμπι Κέμπελ, Γκάι Πιρς.

Διάρκεια: 115 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Μη με Λες Κύριο» του Ροΐνα Γκέρα με τους: Τιλοτάμα Σομ, Βίβεκ Γκόμπερ

Η Ράτνα, νεαρή χήρα από την επαρχία, εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Ασουίν, γόνου πλούσιας οικογένειας του οποίου ο γάμος ακυρώνεται την τελευταία στιγμή. Με το πέρασμα του χρόνου οι δυο τους θα έρθουν κοντά, αλλά οι αγεφύρωτες ταξικές διαφορές τους τους εμποδίζουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Sir

Ινδική δραματική κομεντί 2018, σε σκηνοθεσία Ροΐνα Γκέρα με τους: Τιλοτάμα Σομ, Βίβεκ Γκόμπερ, Γκιτανζάλι Κουλκάρνι.

Διάρκεια: 99′

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Αβάνα Η Πόλη των Κατασκόπων» με τους Έντγκαρ Ραμίρεζ, Πενέλοπι Κρουζ

Αβάνα, αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο κουβανός πιλότος Ρενέ Γκονζάλες, κλέβει ένα αεροπλάνο και εγκαταλείπει την Κούβα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη του. Ξεκινάει μια νέα ζωή στο Μαϊάμι και σύντομα και άλλοι Κουβανοί τον ακολουθούν. Όλοι μαζί συστήνουν ένα δίκτυο κατασκόπων με αποστολή να διεισδύσουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις, υπεύθυνες για φονικά χτυπήματα στην Κούβα.

Wasp Network

Δραματικό θρίλερ, γαλλικής (βραζιλιάνικης, ισπανικής, βελγικής) παραγωγής του 2019.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Ασαγιάς

Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Έδγαρ Ραμίρες, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Άνα ντε Άρμας, Λεονάρντο Σμπαράγκλια, Βάγκνερ Μόουρα.

Διάρκεια: 125 λεπτά

Είδος ταινίας: Κατασκοπικό

Δείτε το  τρέιλερ:

 

«Πινόκιο» του Ματέο Γκαρόνε με τον Ρομπέρτο Μπενίνι

Το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε μεταμορφώνεται σε ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρομπέρτο Μπενίνι στο ρόλο του Τζεπέτο.

Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει τον δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες.

Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει…

Pinocchio

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε

Ηθοποιοί: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιελάπι, Ρόκο Παπαλέο, Μάσιμο Τσεκερίνι, Μαρίν Βακτ, Τζίτζι Προϊέτι.

Διάρκεια: 125 λεπτά

Είδος ταινίας: Φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Το Σκοτεινό Αντικείμενο του Πόθου» του Λουίς Μπουνιουέλ με τους Φερνάντο Ρέι, Καρόλ Μπουκέ

Το Σκοτεινό Αντικείμενο του Πόθου (“Cet Obscur Objet du Desir”) Ερωτικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 1977, σε σκηνοθεσία Λουίς Μπουνιουέλ, με τους Φερνάντο Ρέι, Καρόλ Μπουκέ, Άντζελα Μολίνα, Αντρέ Βέμπερ κα.

Ο Ντον Ματέο ένας πλούσιος, ηλικιωμένος αστός ζει στη Γαλλία μόνος, μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Την καθημερινότητα του έρχεται να ταράξει η Κονσίτα, μια δεκαοκτάχρονη Ισπανίδα που πιάνει δουλειά ως υπηρέτρια στο αρχοντικό του και σύντομα αναστατώνει τη ζωή του.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Για Όλα Φταίει Το Γκαζόν» της Ζοζιάν Μπαλασκό

Η γαλλική κωμωδία «Gazon Maudit» των ‘90s, της Ζοζιάν Μπαλασκό με τους: Βικτόρια Αμπρίλ, Ζοζιάν Μπαλασκό έσπασε τα ταμεία στην εποχή της.
   
Απηυδισμένη από τις συνεχείς απιστίες του συζύγου της, η Λολί, νοικοκυρά και μητέρα δύο παιδιών, αποφασίζει να «προσκαλέσει» στη σχέση τους τη Μαριζό, μια περαστική λεσβία που εγκαθίσταται στο σπίτι τους και μοιράζεται το κρεβάτι της Λολί τρεις ημέρες την εβδομάδα.

«Gazon Maudit»

Σκηνοθεσία Ζοζιάν Μπαλασκό με τους: Βικτόρια Αμπρίλ, Ζοζιάν Μπαλασκό, Αλέν Σαμπά, Μιγκουέλ Μποζέ.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης