Justice League

Η ώρα της Justice League πλησιάζει. Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Ομάδα Αυτοκτονίας», με τον Μπρους Γουέιν (Μπάτμαν) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Νταϊάνα Πρινς (Wonder Woman) και την Αμάντα Γουόλερ για νέα άτομα με υπερδυνάμεις. Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Την ομάδα αποτελούν οι Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Σάιμποργκ και Άκουαμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ

Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Χένρι Καβίλ, Γκαλ Γκαντότ, Τζέισον Μομόα, Έζρα Μίλερ, Ρέι Φίσερ, Τζέρεμι Άιρονς, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Τζ. Κ. Σίμονς, Έιμι Άνταμς, Νταιάν Λέιν, Άμπερ Χερντ, Γουίλεμ Νταφόε.

Διάρκεια: 91 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Επιστημονικής φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

Happy End

Μετά το συγκλονιστικό «Amour», ο Μίκαελ Χάνεκε επιστρέφει με τη νέα του δημιουργία: «Happy End» (2017). Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα με δόσεις μαύρου χιούμορ.

Μια αστική οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων που προκύπτουν στις επαγγελματικές και μεταξύ τους σχέσεις, αδιαφορώντας για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα όπως η προσφυγική κρίση που βρίσκεται στο φόντο.

Γαλλοαυστριακή ταινία, σκηνοθεσία Μίκαελ Χάνεκε με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ματιέ Κασοβίτς, Ζαν-Λουί Τρεντινιάν, Φαντίν Αρντουάν.

Δείτε το τρέιλερ:

Stronger: Με τη Δύναμη της Ζωής

Ο 27χρονος Τζεφ βρέθηκε στον Μαραθώνιο απλά και μόνο προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πρώην αγαπημένης του. Η έκρηξη τον βρήκε να περιμένει στην γραμμή του τερματισμού με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια. Όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο είναι σε θέση να βοηθήσει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αναγνωρίζοντας έναν από τους βομβιστές, αλλά η δική του προσωπική μάχη έχει μόλις ξεκινήσει.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Τατιάνα Μασλάνι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Λένι Κλαρκ.

Διάρκεια: 120 λεπτά

Είδος ταινίας: Κοινωνική

Δείτε το τρέιλερ:

Δεν είμαι ο Νέγρος σου

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ραούλ Πεκ με το Ντοκιμαντέρ «Δεν Είμαι ο Νέγρος σου» ανατρέχει στην ιστορία των φυλετικών διακρίσεων στις ΗΠΑ. Το ντοκιμαντέρ του περιστρέφεται γύρω από το φιλοσοφικό και πολιτικό έργο του διανοητή Τζέιμς Μπόλντουιν, ο οποίος έζησε εκ των έσω το κίνημα ενάντια στις διακρίσεις, μιλά για τα όσα αντιμετώπισε μέσα από τις προσωπικές του συναναστροφές με εμβληματικά πρόσωπα όπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και ο Μάλκολμ Χ.

I Am Not Your Negro

Ντοκιμαντέρ 2016 Ελβετογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ραούλ Πεκ.

Δείτε το τρέιλερ:

«Αρδέννες»

Ιστορία εκδίκησης με τους Κέβιν Γιάνσενς και Χερόεν Πέρσεβαλ. Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ρόμπιν Προντ αφηγείται την εκρηκτική σχέση ανάμεσα σε δύο αδέλφια με παράνομο παρελθόν και παρόν, που περιπλέκουν τις ζωές τους και πληγώνουν ανεπανόρθωτα ο ένας τον άλλο.

Η ταινία «Αρδέννες» ήταν η επίσημη πρόταση του Βελγίου για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας το 2017. Επίσης το φιλμ είχε κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο στο τμήμα Discovery αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Στη συνέχεια προβλήθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στα Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, του Γκέτεμποργκ, της Γκεντ, του Σάο Πάολο και της Γκιχόν, ενώ κέρδισε 8 βραβεία Ensors από τη Βέλγικη Ακαδημία Κινηματογράφου.

D’ Ardennen

Σκηνοθεσία του Ρόμπιν Προντ.
Με τους Κέβιν Γιάνσενς και Χερόεν Πέρσεβαλ

Δείτε το τρέιλερ:

Lines

Δράμα με γνώμονα την οικονομική κρίση, με την Άννα Καλαϊτζίδου και τον Θέμη Πάνου. Επτά διαφορετικές ιστορίες συνθέτουν το ψηφιδωτό της ελληνικής κρίσης, που οδηγεί σε συναισθηματικό αδιέξοδο και ηθική δυσπραγία ανθρώπους όλων των ειδών και των τάξεων.

Eλληνική Κοινωνική ταινία 2016,

Σκηνοθεσία Βασίλης Μαζωμένος

με τους: Θέμη Πάνου, Τάσο Νούσια, Άννα Καλαϊτζίδου, Θόδωρο Κατσαφάδο.

Δείτε το τρέιλερ:

Ανεμιστήρας

Οικογενειακό δράμα με τη Δανάη Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Βαλάη. Στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Δημήτρη Μπίτου, ένα μικρό κορίτσι χρησιμοποιεί μια χειροβομβίδα για να θέσει τους γονείς της προ των ευθυνών τους και να αλλάξουν τις σχέσεις τους.

Ο «Ανεμιστήρας» εκτυλίσσεται στη Δραπετσώνα και ακολουθεί την οικογένεια του Άλκη, της Μάχης και της 11χρονης κόρης τους, Λεμονιάς. Η ιστορία ξεκινά όταν η Λεμονιά εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στους γονείς της, διακόπτοντας έναν από τους συνεχείς καυγάδες τους, με μια χειροβομβίδα στα χέρια… Με τις κοινές διαδικτυακές τις γνώσεις, την απασφαλίζει και την ίδια στιγμή γίνεται ο «σκηνοθέτης» της οικογενειακής τους ζωής εξαναγκάζοντας τους υπό την απειλή της έκρηξης να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο μέσα από τη δική της οπτική, σε ένα σκληρό παιχνίδι εναλλαγής ρόλων μεταξύ ζωής και θανάτου.

Σκηνοθεσία Δημήτρης Μπίτος με τους: Δανάη Ανδρουλάκη, Γιώργο Βαλαή, Ειρήνη Δράκου.

Δείτε το τρέιλερ:

Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές

Animation για τις θαλασσινές περιπέτειες του Παπ.

Ο Παπ, ένας μικρός καρχαριούλης, ανακαλύπτει μία σειρά από υφάλους γεμάτους με αυγά, ενώ παίζει στον ωκεανό με τους φίλους του. Όμως, δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται εκεί… Λαθροκυνηγοί έχουν ήδη βρει το σημείο και κλέβουν τα αυγά! Ο μικρούλης αλλά γενναίος Παπ αποφασίζει να σώσει την οικογένειά του και να πολεμήσει τους ανθρώπους με κάθε ψαρικό τρόπο… στη στεριά! Βοηθοί του ο επιστήμονας κύριος Χταπόδης και ο λαίμαργος Τζούλιους που ονειρεύεται να φάει επιτέλους γευστικά κοτόπουλα! Εγκαταλείποντας τη θάλασσα, βρίσκονται στον όμορφο αλλά και πολύ επικίνδυνο κόσμο των ανθρώπων. Και τότε ξεκινούν οι Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές!

SeeFood

Animation
Μαλαισιανή ταινία,
σκηνοθεσία Άουν Χόε Γκο

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης