Solo: A Star Wars Story

Ανεβείτε στο Millennium Falcon για ένα ταξίδι σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά στο Solo: A Star Wars Story, μια καινούρια ιστορία με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του γαλαξία. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Ηθοποιοί: Εμίλια Κλαρκ, Άλντεν Έρενραϊχ, Θάντι Νιούτον, Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Γκλόβερ, Πολ Μπέτανι, Τζον Φαβρό.

Διάρκεια: 125 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

Τερματικός Σταθμός

Σε μια άναρχη πόλη, μια σαγηνευτική πληρωμένη δολοφόνος με διπλή ζωή αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός περίτεχνου σχεδίου που της έχει αναθέσει ένας μυστήριος εγκληματίας.

Terminal

Περιπέτεια 2018

Διάρκεια: 90′

Ιρλανδο-βρετανική ταινία, σκηνοθεσία Βον Στέιν με τους: Μάργκοτ Ρόμπι, Σάιμον Πεγκ, Ντέξτερ Φλέτσερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Ταξίδι Αναψυχής

Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα δραμεντί του Πάολο Βίρτζι, με τους Ντόναλντ Σάδερλαντ και Έλεν Μίρεν. Ο Τζον και η Έλα έχουν μοιραστεί περισσότερα από πενήντα χρόνια υπέροχης κοινής ζωής. Στα ογδόντα τους, λαχταρώντας μια τελευταία περιπέτεια μαζί, αποφασίζουν να ξεφύγουν μακριά από τα ενήλικα παιδιά τους και τους γιατρούς, σε ένα απαγορευμένο ταξίδι.

Leisure Seeker

Σκηνοθεσία του Πάολο Βίρτζι

Πρωταγωνιστούν: Ελεν Μίρεν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κρίστιαν ΜακΚέι.

Διάρκεια: 112 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:

Taxi 5

Τέταρτο σίκουελ του γαλλικού franchise ταινιών δράσης σε τέσσερις τροχούς.
Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας. Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια Δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari. Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει.

Σκηνοθεσία: Φρανκ Γκασταμπίντ

Ηθοποιοί: Φρανκ Γκασταμπίντ, Μαλίκ Μπενταλά, Μπερνάρ Φαρσί.

Διάρκεια: 102 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

Ξυπόλητοι στο Παρίσι

Τρυφερή γαλλική κομεντί με τη σπουδαία Εμανουέλ Ριβά. Η Φιόνα, μια βιβλιοθηκάριος από μια μικρή καναδική πόλη, λαμβάνει γράμμα απελπισίας από την ηλικιωμένη θεία της που ζει στο Παρίσι και αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι εκεί για να τη συναντήσει. Όταν ανακαλύπτει ότι η θεία της είναι εξαφανισμένη, ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι στην πόλη του φωτός για να τη βρει.

Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Αμπέλ, Φιόνα Γκόρντον

Πρωταγωνιστούν: Ντομινίκ Αμπέλ, Φιόνα Γκόρντον, Εμανουέλ Ριβά, Πιερ Ρισάρ

Διάρκεια: 83 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:

Nina

Η εξαιρετική ζωή και επαγγελματική πορεία μιας από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές στην ιστορία, της Νίνα Σιμόν, ξεδιπλώνεται στη βιογραφική αυτή ταινία, που έχει στην καρδιά της μια σπάνια και δυνατή ερωτική ιστορία. Ξεκινώντας τη δεκαετία του ’90 στη Γαλλία, και πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο και σε σημαντικές στιγμές της ζωής της Σιμόν, η ταινία καταγράφει, μέσα από την καταπληκτική της μουσική, την ιστορία μιας μουσικής ιδιοφυΐας που τελικά βρίσκει την αγάπη και τη γαλήνη.

Σκηνοθεσία: Σίνθια Μορτ

Ηθοποιοί: Ζόι Σαλντάνα, Ντέιβιντ Ογιέλοουο.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης