Everything is Wonderful

Ρομαντική κομεντί με την Τόνια Σωτηροπούλου. Ζώντας χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, η Γερμανίδα Λένα πλήττει όλο και περισσότερο με τη φαινομενικά ανέμελη ζωή της στο όμορφο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Μαρία, μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο· Όταν η Λένα διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μια εβδομάδα ξέφρενου πάρτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Δραματική κωμωδία, αμερικανικής και ελληνικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Πία Μέχλερ, με τους: Τώνια Σωτηροπούλου, Πία Μέχλερ, Αλέξης Γεωργούλης, Χάνα Χέρζσπρουνγκ κα.

Δείτε το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Brightburn: Ζωντανή Κόλαση» – Ένα υπερηρωικό θρίλερ τρόμου

Με το Brightburn, ο οραματιστής δημιουργός των Guardians of the Galaxy παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φιλμ που γεννάει ένα καινούργιο, ριζοσπαστικό είδος σινεμά: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.

Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό;

Brightburn

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιαροβέσκυ

Ηθοποιοί: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ντέιβιντ Ντένμαν, Τζένιφερ Χόλαντ, Ματ Τζόουνς, Γκρέγκορυ Άλαν Ουίλιαμς.

Διάρκεια: 108 λεπτά

Είδος ταινίας: Θρίλερ

Δείτε το τρέιλερ:

«Ο Παραλίας»- Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με τον Μάθιου ΜακΚόναχι

Ο σκηνοθέτης του «Spring Breakers» Χάρμονι Κορίν επιστρέφει με ακόμα μια ατίθαση και γεμάτη χρώμα ταινία, με φόντο τη μεθυστική Κούβα και την ηλιόλουστη Φλόριντα και με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχεϊ. Η ταινία ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Moondog, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου συγγραφέα που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του όρους, μη λογαριάζοντας κανόνες και «πρέπει».

The Beach Bum  

Σκηνοθεσία: Χάρμονι Κορίν

Ηθοποιοί: Μάθιου ΜακΚόναχι, Ζακ Έφρον, Άιλα Φίσερ, Snoop Dog, Μάρτιν Λόρενς, Τζόνα Χιλ.

Διάρκεια: 95 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Το Σουτιέν» – Μια απολαυστική ρομαντική κωμωδία του Βάιτ Χέλμερ

Ένα εμπορικό τρένο διασχίζει μια ατελείωτη, εύφορη κοιλάδα στους πρόποδες του Καυκάσου. Στην καμπίνα του οδηγού ο Νουρλάν, ο μηχανοδηγός. Μέρα με τη μέρα οδηγεί το τρένο διασχίζοντας ένα προάστιο του Μπακού, όπου τα κτήρια είναι τόσο κοντά στις γραμμές που αναγκάζεται να περνά ξυστά από τις αυλές και τα κτίσματα. Κάθε φορά που το τρένο πλησιάζει, οι άνδρες που πίνουν τσάι και οι γυναίκες που απλώνουν τα ρούχα τρέχουν να το αποφύγουν. Ό,τι δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν ο Νουρλάν τα συγκεντρώνει στο τέλος της διαδρομής, για να τα επιστρέψει. Την τελευταία μέρα πριν τη συνταξιοδότησή του ο μηχανοδηγός Νουρλάν βρίσκει σκαλωμένο στο τρένο ένα κάπως ιδιαίτερο σουβενίρ: ένα δαντελωτό, γαλάζιο σουτιέν! Η σκέψη του σουτιέν αναστατώνει τον Νουρλάν που πια δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Η απέραντη μοναξιά του τον οδηγεί να επιστρέψει στη γειτονιά και να αναζητήσει την ιδιοκτήτρια του σουτιέν.

«The Bra» Ρομαντική κωμωδία, γερμανικής (Αζερμπαϊτζάν) παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Βάιτ Χέλμερ, με τους Μίκι Μανόλοβιτς, Ντενί Λαβάν, Μανάλ Ίσα, Τσουλπάν Χαμάτοβα, Παθ Βέγκα κα.

Δείτε το τρέιλερ:

«Σκότωσα το Αφεντικό μου»

Γαλλική κωμωδία με τη Σεσίλ ντε Φρανς. Μια υπάλληλος εργοστασίου σκοτώνει κατά λάθος το αφεντικό της μπροστά στα έκπληκτα μάτια δύο συναδέλφων της, όταν εκείνος επιχειρεί να τη βιάσει. Ως «επιβράβευση» αρπάζουν τη γεμάτη χρήματα τσάντα του, αγνοώντας σε ποιον πραγματικά ανήκει…

Rebelles

Κωμωδία 2019

Διάρκεια: 87′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αλάν Μοντουί με τους: Σεσίλ ντε Φρανς, Οντρέ Λαμί, Γιολάντ Μορό

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Αλαντίν» με τους Μένα Μασούντ, Ναόμι Σκοτ και Γουίλ Σμιθ

Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «Αλαντίν», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Aladdin (Υποτιτλ. / Μεταγλ.)

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Ηθοποιοί: Ναόμι Σκοτ, Γουίλ Σμιθ, Άλαν Τούντικ, Μένα Μασούντ, Νασίμ Πεντράντ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Νέιβιντ Νέγκαμπαν.

Διάρκεια: 128 λεπτά

Είδος ταινίας: Οικογενειακή / Φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

Το Πρόβλημά μου Είσαι Εσύ!

Η Ιβόν, αστυνομικός που έχει μείνει χήρα με ένα μικρό παιδί, σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο συνάδελφος και σύζυγός της Σαντί δεν ήταν ένας ήρωας, όπως πιστεύουν όλοι, αλλά ένας διεφθαρμένος μπάτσος. Αποφασίζει λοιπόν να αποκαταστήσει τις αδικίες που αυτός διέπραξε, ξεκινώντας από τον εσφαλμένα φυλακισμένο επί 8 χρόνια Αντουάν.

En liberté

Κωμωδία 2018

Διάρκεια: 108′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πιέρ Σαλβαντορί με τους: Αντέλ Ενέλ, Πιό Μαρμάι, Οντρέ Τοτού.

Δείτε το τρέιλερ:

«Ένας Πιστός Άντρας»

O Αμπέλ συναντά τη Μαριάν σε μια κηδεία, oχτώ χρόνια έπειτα από τον χωρισμό τους. Η Μαριάν έχει μόλις χάσει τον σύντροφό της, πατέρα του παιδιού της και παλιό κολλητό του Αμπέλ. Αυτή η τραγική απώλεια αναπτερώνει το ηθικό του Αμπέλ, ο οποίος προσπαθεί και καταφέρνει να ξανακερδίσει την παλιά του αγαπημένη. Ενώ όμως οι εραστές ξαναμαθαίνουν ο ένας τον άλλον από την αρχή, στα παρασκήνια της σχέσης τους μηχανορραφούν ο Ζοσέφ, γιος της Μαριάν, και η Εβά, αδελφή του Πολ, που είναι εδώ και χρόνια ερωτευμένη με τον Αμπέλ. Μια σύγχρονη ηθογραφική κωμωδία με πρωταγωνιστές άκρως ερωτεύσιμους, ευάλωτους ανθρώπους, η οποία συνεχίζει την παράδοση του Γαλλικού Νέου Κύματος.

L’homme Fidèle

Δραματική 2018

Διάρκεια: 75′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λουί Γκαρέλ με τους: Λουί Γκαρέλ, Λίλι – Ρόουζ Ντεπ, Λετίσια Κάστα

Δείτε το τρέιλερ:

Καλοκαίρι με τη Μόνικα

Ρομαντικό δράμα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν από το 1953. Ένας νεαρός υπάλληλος ερωτεύεται τη Μόνικα, μια ατίθαση κοπέλα που τη διακρίνει πηγαίος αυθορμητισμός κι αισθησιασμός. Οι δύο νέοι εγκαταλείπουν τις δουλειές τους και βρίσκουν καταφύγιο σε μια ερημική ακρογιαλιά, όπου περνούν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι. Μόλις όμως αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, το όνειρό τους θρυμματίζεται.

Sommaren med Monika / Summer with Monika

Δραματική 1952

Διάρκεια: 96′

Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Ίνγκμαρ Μπέργκμαν με τους: Χάριετ Άντερσον, Λαρς Εκμποργκ, Ντάγκμαρ Έμπσεν

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Το Χοιροστάσιο

 

Πιέρ Πάολο Παζολίνι του 1969. Παράλληλη αφήγηση δύο ιστοριών που εκτυλίσσονται σε διαφορετικές περιόδους. Σε μια απροσδιόριστη εποχή, ένας ερημίτης στις πλαγιές της Αίτνας γίνεται ανθρωποφάγος λήσταρχος και καταδικάζεται σε θάνατο. Στη Γερμανία των ‘60s, ο απροσάρμοστος γιος ενός βιομήχανου καταβροχθίζεται από γουρούνια, πληρώνοντας τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Porcile

Δραματική 1969

Διάρκεια: 99′

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Πιέρ Πάολο Παζολίνι με τους: Πιέρ Κλεμεντί, Ζαν Πιέρ Λεό, Αλμπέρτο Λιονέλο, Ούγκο Τονιάτσι.

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης