Η Συμμορία των 8

Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες…Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ). Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια – διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει τον στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Ocean’s 8

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουέι, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Ακουαφίνα, Ριάνα, Ελένα Μπόναμ Κάρτερ.

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμική περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:


Αγαπώντας τον Πάμπλο

Η ταινία του Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα καταγράφει την άνοδο και πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, Πάμπλο Εσκομπάρ (ο βραβευμένος με Όσκαρ Χαβιέρ Μπαρδέμ), και την ερωτική του σχέση με τη διασημότερη δημοσιογράφο της Κολομβίας, Βιρχίνια Βαγιέχο (η βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ). Η ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της Βαγιέχο με τίτλο «Loving Pablo, Hating Escobar».

Loving Pablo

Σκηνοθεσία: Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα

Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Πίτερ Σκάρσγκαρντ.

Διάρκεια: 168 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική – Βιογραφική

Δείτε το τρέιλερ:

Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι

Το οικογενειακό ισπανικό δράμα «Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι» μας συστήνει ένα νέο μεγάλο ταλέντο του ισπανικού σινεμά στο πρόσωπο της νεαρής Κάρλα Σιμόν σε μια από τις καλύτερες ταινίες που παρουσιάστηκαν στο περσινό Φεστιβάλ Βερολίνου.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της η εξάχρονη Φρίντα μετακομίζει από τη Βαρκελώνη στην επαρχία για να ζήσει με την οικογένεια του θείου της. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με την απώλεια αλλά και με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.

Σκηνοθεσία: Κάρλα Σιμόν

Πρωταγωνιστούν: Λάια Αρτίγκας, Πάουλα Ρόμπλες, Μπρούνα Κούζι, Νταβίντ Βερντάγκερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Κρυφή Συνταγή

Γερμανο-ισραηλινό δράμα πάνω στην προσωπική ζωή ενός σεφ. Ο Τόμας, ένας ταλαντούχος Γερμανός ζαχαροπλάστης, ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ για να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του αγαπημένου του Όρεν, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Σκηνοθέτης: Οφίρ Ραούλ Γκράιτσερ

Ηθοποιοί: Σάρα Άντλερ, Τιμ Καλκόφ, Ρόι Μίλερ

Δείτε το τρέιλερ:

Ιστορίες Αγάπης που δεν Ανήκουν σ’ Αυτόν Τον Κόσμο

Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης ο Φλάβιο και η Κλαούντια έχουν χωρίσει. Εκείνη, γύρω στα πενήντα, τον αγαπάει ακόμη παθιασμένα και, ενώ αναπολεί τη γεμάτη εντάσεις σχέση τους, προσπαθεί να τον κάνει με κάθε τρόπο να γυρίσει κοντά της.

Amori Che Non Sanno Stare al Mondo

Δραματική κομεντί 2017

Διάρκεια: 92′

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Φραντσέσκα Κομεντσίνι με τους: Λουτσία Μασίνο, Τόμας Τραμπάκι, Βαλεντίνα Μπελέ.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης