Deadpool 2

Ο αντισυμβατικός, μισθοφόρος, υπερήρωας της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρομόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρόμικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ.

Διάρκεια: 107 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

Η Τελευταία Σημαία

Δραματική ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, με τους Μπράιαν Κράνστον, Λόρενς Φίσμπερν και Στιβ Καρέλ. Τρεις πεζοναύτες που υπηρέτησαν μαζί στο Βιετνάμ και που πλέον ακολουθούν εντελώς διαφορετικές ζωές, συναντιούνται μετά από τριάντα χρόνια για να αποχαιρετήσουν τον γιο του ενός που σκοτώθηκε στον πόλεμο του Ιράκ.

The Last Flag Flying

Διάρκεια: 124′

Aμερικανική δραματική ταινία 2017, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους: Μπράιαν Κράνστον, Στιβ Καρέλ, Λόρενς Φίσμπερν.

Δείτε το τρέιλερ:

50 Φορές Άνοιξη

Η πενηντάχρονη Ορόρ Ταμπόρ, έχοντας αποφασίσει να χωρίσει από τον σύζυγο της, χάνει τη δουλειά της και ταυτόχρονα μαθαίνει ότι θα γίνει γιαγιά. Νιώθει ότι η ζωή της βρίσκεται σε ένα τέλμα και ότι σιγά-σιγά περιθωριοποιείται. Αλλά όταν ξανασυναντά τυχαία τον έρωτα των νεανικών της χρόνων, κάτι αρχίζει να αλλάζει…

Γαλλική ταινία 2017

Σκηνοθεσία: Μπλαντίν Λενουάρ

Πρωταγωνιστούν: Ανιές Ζαουί, Τιμπό ντε Μονταλεμπέρ, Πασκάλ Αρμπιγιό, Λου-Ρόι Λεκολινέτ.

Διάρκεια: 89 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:

Too Much Info Clouding Over My Head

Βραβευμένη στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κωμωδία του Βασίλη Χριστοφιλάκη. Ένας φιλόδοξος τριαντάρης σκηνοθέτης γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε υπαρξιακή κρίση μπαίνει σε περιπέτειες προσπαθώντας να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Χριστοφιλάκης

Ηθοποιοί: Κίττυ Παϊταζόγλου, Βασίλης Χριστοφιλάκης, Νικολίτσα Ντρίζη, Ζήσης Ρούμπος, Ελένη Ουζουνίδου, Ελίνα Ριζου, Λένα Δροσάκη, Άλκηστις Πουλοπούλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκος Μαγδαληνός.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Ταλέντο

Δραματική κωμωδία με τους Ντανιέλ Οτέιγ, Καμέλια Ζορντάνα. Όταν ένας κορυφαίος καθηγητής Νομικής, γνωστός για τις εκρήξεις του, επιτίθεται φραστικά και άδικα σε μια μαθήτριά του με καταγωγή από την Αλγερία, η διεύθυνση του πανεπιστημίου τον αναγκάζει να την εκπαιδεύσει για τη συμμετοχή της σε ένα διαγωνισμό debate.

Σκηνοθεσία: Ιβάν Ατάλ

Πρωταγωνιστούν: Ντανιέλ Οτέιγ, Καμέλια Τζορντάνα.

Δείτε το τρέιλερ:

Εσύ Διαλέγεις

H Τζουλιέτ είναι ο ορισμός του αναποφάσιστου ανθρώπου και ακόμα και σήμερα, στα 40 της χρόνια, βασίζεται στις αποφάσεις του πατέρα της και των φίλων της. Όταν όμως γνωρίζει δύο γοητευτικούς άντρες, καλείται να πάρει μόνη της την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της.

Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβέν

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντρα Λαμί, Τζέιμι Μπαμπέρ, Αρνό Ντικρέτ.

Δείτε το τρέιλερ:

Βασιλικοί Γάμοι

Γαλλικό δράμα εποχής με τον Λάμπερτ Γουίλσον.

1721. Ο Φίλιππος της Ορλεάνης, Αντιβασιλέας της Γαλλίας, έχει μια τολμηρή ιδέα…Ο εντεκάχρονος Λουδοβίκος ΙΕ’ πρόκειται να στεφθεί βασιλιάς και μια «πριγκιπική ανταλλαγή» θα επέτρεπε στη χώρα να διασφαλίσει την ειρήνη με την Ισπανία μετά από μακροχρόνιο πόλεμο, ο οποίος έπληξε οικονομικά και τα δύο βασίλεια. Ο Αντιβασιλέας προτείνει να παντρευτεί ο διάδοχος του Ισπανικού θρόνου την κόρη του, Δεσποινίδα του Μονπενσιέ, και σε αντάλλαγμα να παντρευτεί ο Λουδοβίκος ΙΕ’ την τετράχρονη πριγκίπισσα της Ισπανίας. Έτσι, οι μικροί μελλόνυμφοι θα γίνουν, παρά τη θέλησή τους, πιόνια στα παιχνίδια εξουσίας των ενηλίκων.

Royal Wedding

Γαλλική ταινία 2017

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντουγκέν

Με τους: Λαμπέρ Γουίλσον, Αναμαρία Βαρτολομέι, Ολιβιέ Γκουρμέ, Κατρίν Μουσέ, Κέισι Μοτέ Κλάιν.

Δείτε το τρέιλερ:

Οι Τσιγγάνοι Πεθαίνουν Από Αγάπη

Βραβευμένο δράμα του 1972, σε σκηνοθεσία του Εμίλ Λοτεάνου. Ένας νεαρός μουσικάντης, μεγάλος βιρτουόζος του βιολιού, περιπλανιέται με τη φυλή των Λαουτάρηδων σε όλη τη Μολδαβία, ψάχνοντας να βρει την αγαπημένη του που την πάντρεψαν με έναν πλούσιο τσιγγάνο.

Lautarii

Διάρκεια: 141′

Μολδαβική δραματική ταινία 1972, σκηνοθεσία Εμιλ Λοτιάνου με τους: Σεργκέι Λούνκεβιτς, Γκαλίνα Βοντιάνσκαγια, Ντουμίτρου Χαμπασέσκου.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης