Οι Αγώνες μας

Ως μαχόμενος συνδικαλιστής, ο Ολιβιέ προσπαθεί καθημερινά να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συναδέλφων του στο εργοστάσιο. Όταν όμως η γυναίκα του εγκαταλείψει ξαφνικά την οικογένειά τους, εκείνος πρέπει να βρει έναν τρόπο να μείνει κοντά στα δύο μικρά παιδιά του και παράλληλα να αντιμετωπίσει τις έντονες εργασιακές απαιτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Nos Βatailles

Κοινωνική 2018

Διάρκεια: 98′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Γκιγιόμ Σενέ με τους: Ρομέν Ντιρίς, Λετισιά Ντος, Λουσί Ντεμπέ.

Δείτε το τρέιλερ:

«Η Χήρα» – Ένα Θρίλερ μυστηρίου με τις Ιζαμπέλ Ιπέρ και Κλόι Γκρέις Μόρετζ

Ταινία μυστηρίου του Νιλ Τζόρνταν με τις Ιζαμπέλ Ιπέρ και Κλόι Γκρέις Μόρετζ.

Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε) που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.

Greta

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρόε, Στίβεν Ρία, Πάρκερ Σόγιερς, Κολμ Φιόρε.

Διάρκεια: 97 λεπτά

Είδος ταινίας: Θρίλερ μυστηρίου

Δείτε το τρέιλερ:

«Οι Αδερφοί Σίστερς» – Γουέστερν του Ζακ Οντιάρ με τους Γιοακίν Φίνιξ και Τζον Σ. Ράιλι

Ο Χέρμαν Κέρμιτ Γουόρμ πρόκειται να πεθάνει. Το έχει διατάξει ένας αινιγματικός και παντοδύναμος άντρας, γνωστός μόνο ως Κόμοντορ, και τα πρωτοπαλίκαρά του, οι αδελφοί Ιλάι και Τσάρλι Σίστερς, θα το εξασφαλίσουν. Αν και ο Ιλάι δε μοιράζεται την όρεξη του αδελφού του για το ουίσκι και τους φόνους, δεν έχει γνωρίσει τίποτε άλλο στη ζωή του. Αλλά το θήραμά τους δεν είναι εύκολος στόχος και, στο δρόμο από το Ορεγκον προς το ορυχείο χρυσού του Γουόρμ, έξω από το Σακραμέντο, ο Ιλάι αρχίζει ν’ αμφισβητεί το επάγγελμά του και τον εργοδότη του. Τοποθετημένη στον υπόκοσμο της αμερικανικής Δύσης του 1850, αυτή είναι μια ιστορία βίας και αδελφικής αγάπης, ένας φόρος τιμής στο γουέστερν, γεμάτος μελαγχολία και χιούμορ.

The Sisters Brothers

Σκηνοθεσία: Ζακ Οντιάρ

Ηθοποιοί: Τζον Κ. Ράιλι, Χοακίν Φίνιξ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ριζ Άχμεντ, Άλισον Τόλμαν.

Διάρκεια: 122 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμική περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Σκιά» – Ο δεξιοτέχνης των ταινιών πολεμικών τεχνών Ζαν Γιμού επιστρέφει

Ο Κινέζος σκηνοθέτης Ζανγκ Γιμού, ένας εκ των ανανεωτών του κινεζικού κινηματογράφου, επιστρέφει με μία «ιστορία για τον αγώνα, την επιβίωση», σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου. Η «Σκιά» αναφέρεται στους σωσίες, των οποίων η ύπαρξη χρονολογείται από τα αρχαία χρόνια. Ο σωσίας αποκαλούνταν «σκιά» και έπρεπε να είναι έτοιμος να αναλάβει δράση μόλις ο βασιλιάς ή ευγενής του βρισκόταν σε κίνδυνο. Η ομοιότητα έπρεπε να είναι τέτοια ώστε κανείς να μην μπορεί να καταλάβει ποιον έχει μπροστά του.

Η πλοκή που βασίζεται στην ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας έχει στο επίκεντρό της έναν αδυσώπητο βασιλιά, ο οποίος εκδιώκεται από την πατρίδα του μαζί με το λαό του. Χάρη και στη βοήθεια του αποφασιστικού στρατηγού του με τις άγνωστες μυστηριώδεις δυνάμεις, συνωμοτούν για να συντρίψουν το γειτονικό βασίλειο.

Δείτε το τρέιλερ:

«Arctic» – Μια περιπέτεια επιβίωσης με τον Μαντς Μίκελσεν

Ένας άνδρας παγιδεύεται στην καρδιά της Αρκτικής μετά την πτώση του αεροπλάνου του. Προσπαθεί να επιβιώσει κατασκευάζοντας το δικό του καταφύγιο, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρει τροφή, αλλά και να αποφύγει τους κινδύνους που προκύπτουν, ενώ την ίδια στιγμή δεν παραλείπει να στέλνει σήματα SOS, ελπίζοντας σε διάσωση. Ο ήρωάς μας πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ασφάλεια του καταφυγίου του ή αν θα αναζητήσει ενδεχόμενη σωτηρία στο άγνωστο και εξαιρετικά αντίξοο περιβάλλον της Αρκτικής.

Σκηνοθεσία: Τζο Πένα

Ηθοποιοί: Μαντς Μίκκελσεν

Διάρκεια: 97 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

Το Πάρκο των Θαυμάτων

Animation με ένα κοριτσάκι που βλέπει τη φαντασία του να ζωντανεύει σε ένα λούνα παρκ. Η Τζουν είναι ένα πανέξυπνο οκτάχρονο κορίτσι που κατασκευάζει με τη μητέρα της ένα λούνα παρκ-παιχνίδι, το οποίο στη φαντασία της ζωντανεύει σαν γιγάντιο θεματικό πάρκο. Όταν όμως εκείνη στενοχωρηθεί βαθιά και το διώξει από τις σκέψεις της, οι ήρωές του θα ενωθούν για να την ξανακάνουν χαρούμενη και να σώσουν το «Πάρκο των Θαυμάτων» από την καταστροφή.

Wonder Park

Animation 2019

Διάρκεια: 79′

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντίλαν Μπράουν.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης