Οι Απίθανοι 2

Στους «Απίθανους 2», η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση. Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με τη Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο…Απίθανοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Incredibles 2

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ

Διάρκεια: 110 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Δείτε το τρέιλερ:

«Hotel Artemis» με την Τζόντι Φόστερ

Sci-fi περιπέτεια με την Τζόντι Φόστερ. Σε ένα εξεγερμένο Λος Άντζελες, κι έπειτα από ληστεία, δύο αδέρφια βρίσκουν καταφύγιο στο «Hotel Artemis», ένα μυστικό νοσοκομείο για εγκληματίες, το οποίο διευθύνει μια μεσήλικη νοσοκόμα.

Περιπέτεια 2018

Διάρκεια: 93′

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντρου Πιρς με τους: Τζόντι Φόστερ, Σοφία Μπουτέλα, Ντέιβ Μπαουτίστα, Στέρλινγκ Μπράουν.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Διαδοχή

Ταινία τρόμου με την Τόνι Κολέτ. Όταν η γηραιά κ. Γκράχαμ πεθαίνει, η κόρη της Άνι ανακαλύπτει μια σειρά από τρομακτικά μυστικά για το οικογενειακό παρελθόν της.

Hereditary

Τρόμου 2018

Διάρκεια: 126′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άρι Άστερ με τους: Τόνι Κολέτ, Άλεξ Γουλφ, Μίλι Σαπίρο.

Δείτε το τρέιλερ:


Book Club

Η Νταϊάν (Νταϊάν Κίτον) έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίβιαν (Τζέιν Φόντα) απολαμβάνει μια ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Η Σάρον (Κάντις Μπέργκεν) προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 10 ετών. Η Κάρολ (Μαίρη Στίνμπεργκεν) βλέπει τον γάμο της να καταρρέει, μετά από 35 χρόνια.

Η ζωή τεσσάρων φίλων θα αλλάξει δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξωφρενικές επιλογές και καταστάσεις. Νέοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση παλιών σκανδαλίζουν τις τέσσερις γυναίκες με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Μια γλυκιά και ειλικρινής κωμωδία που αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.

Σκηνοθεσία: Μπιλ Χόλντερμαν

Ηθοποιοί: Τζέιν Φόντα, Νταϊάν Κίτον, Κάντις Μπέργκεν, Μαίρη Στίνμπεργκεν, Άντι Γκαρσία, Αλίσια Σίλβερστοουν.

Διάρκεια: 104 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας

Το δράμα «Ιστορίες καθημερινής τρέλας», του Μάρκο Φερέρι, βασισμένο στα γραπτά του Τσαρλς Μπουκόφσκι, επανακυκλοφορεί.

Ο Σέρκιν, άνεργος ποιητής, αλκοολικός και γυναικάς, έχει έναν πρόσκαιρο δεσμό με την Κας, μια πόρνη με αυτοκαταστροφικές τάσεις, η οποία του δίνει ξανά λογοτεχνική έμπνευση και διάθεση για ζωή. Προσκεκλημένος από έναν εκδοτικό οίκο της Νέας Υόρκης, έρχεται σε επαφή μ’ ένα μουμιοποιημένο περιβάλλον λογοτεχνικής παραγωγής που τον πνίγει.

Σκηνοθέτης: Μάρκο Φερέρι

Ηθοποιοί: Μπεν Γκαζάρα, Ορνέλα Μούτι, Σούζαν Τάιρελ.

Δείτε το τρέιλερ:


Πού θα Κοιμηθείς Απόψε;

Παντρεμένη επί μία 15ετία και με δύο παιδιά, η Σαντρίν ανακαλύπτει πως ο άντρας της έχει ερωμένη. Αφού ξεπεράσει το σοκ, συναντάει την αντίζηλό της Βιρζινί για να της προτείνει μια παράξενη συμφωνία: να μοιραστούν τον Ζαν και να ζουν μαζί του εκ περιτροπής.

Garde Alternée / Joint Custody

Κωμωδία 2017

Διάρκεια: 104′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αλεξάντρα Λεκλέρ με τους: Βαλερί Μπονετόν, Ντιντιέ Μπουρντόν, Ιζαμπέλ Καρέ.

Δείτε το τρέιλερ:

10 Μέρες Χωρίς τη Μαμά

Αργεντίνικη οικογενειακή κωμωδία. Η Βέρα, νιώθοντας εξουθενωμένη από τις χιλιάδες δουλειές που έχει καθημερινά αποφασίζει να κάνει ένα γενναίο διάλειμμα και να πάει διακοπές αφήνοντας τον Βίκτορ, τον αδιάφορο και απορροφημένο από τη δουλειά σύζυγό της, στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά τους.

Mama se Fue de Viaje / 10 Days Without Mom

Κωμωδία 2017

Διάρκεια: 99′

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Άριελ Γουίνογκραντ με τους: Ντιέγκο Περέτι, Κάρλα Πέτερσον, Μάρτιν Λακούρ.

Δείτε το τρέιλερ:


Μαμά Από το Πουθενά

Όταν ένα βράδυ ο κύριος και η κυρία Πριού επιστρέφουν σπίτι, ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι κάποιος, ονόματι Πάτρικ, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους και δηλώνει παιδί τους! Λέει μάλιστα ότι επέστρεψε στους γονείς του για να τους γνωρίσει τη σύζυγό του. Οι Πριού δεν έκαναν ποτέ παιδιά. Αν και όλα δείχνουν ότι ο Πάτρικ είναι πράγματι ο γιος τους…Είναι ο Πάτρικ μυθομανής; Μήπως οι Πριού ξεχνούν ότι έχουν παιδί; Ή μήπως ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της κυρίας Πριού και απέκτησε τον γιο που πάντα ήθελε;

Momo

Σκηνοθεσία: Βίνσεντ Λομπέλ, Σεμπαστιάν Τιερί.

Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Κατρίν Φρο, Σεμπαστιάν Τιερί.

Διάρκεια: 85 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:


Τα Χιόνια Του Κιλιμάντζαρο

Το αυτοβιογραφικό ομότιτλο βιβλίο του Έρνεστ Χέμινγουεϊ σε κινηματογραφική μεταφορά από τον Χένρι Κινγκ με λαμπερούς πρωταγωνιστές τον Γκρέγκορι Πεκ, τη Σούζαν Χέιγουορντ και την Άβα Γκάρντνερ.

Ένας βαριά τραυματισμένος συγγραφέας στην αφρικανική ζούγκλα αναμένει βοήθεια αναπολώντας τη ζωή του και τις γυναίκες που την έχουν σημαδέψει. Ενώ όμως οι σκέψεις του είναι βυθισμένες στον μοναδικό έρωτά του, η σύζυγός του αποδεικνύεται σθεναρή σύντροφος.

Σκηνοθεσία: Χένρι Κινγκ

Πρωταγωνιστούν: Γκρέγκορι Πεκ, Σούζαν Χέιγουορντ, Άβα Γκάρντνερ.

Διάρκεια: 114 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης