Δύο ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη, 12 Μαρτίου. Ο Σεντρίκ Καν σκηνοθετεί τους Κατρίν Ντενέβ, Εμανουέλ Μπερκό και Βενσάν Μακένι στη δραματική κομεντί «Μάντεψε Ποιος Ήρθε Για Τα Γενέθλιά Σου;».

«Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλιά σου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μεγάλη οικογένεια συγκεντρώνεται στο σπίτι της στη νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας που γίνεται 70 χρόνων. Είναι όλοι εκεί: η μητέρα, ο πατέρας καθώς και οι δύο γιοι τους, ο ένας με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και ο άλλος με την καινούργια του φίλη από την Αργεντινή, οι οποίοι έχουν φέρει μαζί και μια κάμερα για να καταγράψουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Καν

Παίζουν: Εμμανουέλ Μπερκότ, Ιζαμπέλ Αϊμέ Γκονζάλεζ-Σόλα, Σόλαλ Φερέιρα Ντάγιαν, Κατρίν Ντενέβ, Μίλαν Χατάλα, Τζόσουα Ρόσινετ, Βίνσεντ Μακέιγκν, Σεντρίκ Καν, Λαετίσια Κολομπάνι, Λουάνα Μπαϊράμι, Αλέν Αρτούρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια: 101′

Δείτε το τρέιλερ:

 

Το Σημείο Καμπής

Σοβιετική πολεμική ταινία του 1945. Η ταινία του Φρίντριχ Έρμλερ που κυκλοφόρησε αμέσως μετά τη νίκη των Σοβιετικών επί των ναζί στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εμπνέεται από τις εχθροπραξίες στο μέτωπο του Στάλινγκραντ και τις μεταφέρει στο σινεμά υπό την οπτική γωνία ενός στελέχους του Κόκκινου Στρατού.

 (The Turning Point)

Σκηνοθεσία: Φρίντριχ Έρμλερ

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης