Σφαγείο

Σε έναν κόσµο όπου υπάρχει πάντα σκοτάδι, ακόµα και µέσα στην ηµέρα, η ρεπόρτερ κτηµατοµεσιτικών θεµάτων Τζούλια Τάλµπεν θα δει τις ισορροπίες της ζωής της να ανατρέπονται, όταν δολοφονείται βάναυσα η οικογένειά της. Παρόλο που η υπόθεση κλείνει, η Τζούλια συνειδητοποιεί ότι πίσω κρύβονται πολύ περισσότερα απ’ όσα αποκαλύφθηκαν, και επιστρέφει στον τόπο του εγκλήµατος. Θα ανακαλύψει ότι το δωµάτιο στο οποίο έγινε το έγκληµα έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της αδερφής της. Έτσι, ξεκινά µια αδυσώπητη έρευνα που θα οδηγήσει την ίδια και τον πρώην φίλο της, Ντετέκτιβ Γκρέιντι, στο Νιου Ίνγκλις, όπου θα συναντήσουν τον αινιγµατικό Τζεµπεντάια Κρόν και το «abattoir»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμερικανική ταινία τρόμου.
 
Σκηνοθεσία: Ντάρεν Λιν Μπούσµαν

Πρωταγωνιστούν: Τζόε Άντερσον, Τζέσικα Λόουντες, Ντέιτον Κάλι, Λιν Σέι.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμμαχοι

Οι κατάσκοποι των Συμμάχων Μαξ Βέιταν και Μαριάν Μποσεζούρ γνωρίζονται στη γερμανοκρατούμενη Καζαμπλάνκα του 1942. Ειδήμονες στην εξαπάτηση και τις δολοφονίες, το κλειδί της επιβίωσής τους είναι η απόκρυψη από όλους της πραγματικής τους ταυτότητας και η αποφυγή κάθε συναισθηματικής εμπλοκής.

Όταν, όμως, ερωτεύονται αληθινά ο ένας τον άλλον, κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα επικίνδυνης αποστολής, η μόνη τους ελπίδα να πετύχει η σχέση τους είναι να είναι απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ τους. Αντ’ αυτού, όμως, η καχυποψία και ο κίνδυνος είναι καθημερινά παρόντες στο γάμο τους με τον Μαξ να ενημερώνεται, τελικά, πως, η ειδυλλιακή οικογενειακή του ζωή μπορεί να είναι όλη ένα ψέμα και πως η μόνη λύση μπορεί να είναι η πλέον επώδυνη…

Allied

Aμερικανική ταινία κατασκοπίας 2016

Σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις με τους: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζάρεντ Χάρις, Λίζι Κάπλαν

Δείτε το τρέιλερ:

Captain Fantastic

Ανεξάρτητη οικογενειακή κομεντί που βραβεύτηκε στις Κάννες. Βαθιά μέσα στο δάσος, ένας πατέρας μεγαλώνει τα 6 παιδιά του με ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης, θέλοντας να τους δώσει την πιο αγνή παιδική ηλικία μακριά από την κοινωνία. Όταν αναγκαστούν να μπουν μαζί στον κόσμο, όλες του οι απόψεις για το τι πρέπει να είναι ένας γονιός θα αλλάξουν.

Δραματική κομεντί 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ματ Ρος με τους: Βίγκο Μόρτενσεν, Τζορτζ ΜακΚέι, Άναλιζ Μπάσο, Φρανκ Λαντζέλα.

Δείτε το τρέιλερ:

Gimme Danger

Μουσικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο φαινόμενο των Stooges, από την ίδρυσή τους το 1967 μέχρι σήμερα.

Ντοκιμαντέρ 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζιμ Τζάρμους.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Χορευτής

Ντοκιμαντέρ για τον Σεργκέι Πολούνιν, τον κορυφαίο σύγχρονο χορευτή. Προικισμένος με έναν απίστευτο συνδυασμό δύναμης και χάρης, ο Πολούνιν έγινε ο νεότερος πρώτος χορευτής στην ιστορία του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου.

Στο απόγειο της δόξας του, στην ηλικία των 22 ετών, οδηγημένος στο όριο της αυτοκαταστροφής από την επιτυχία του, ο Σεργκέι ένιωθε το ταλέντο του περισσότερο ως βάρος παρά ως δώρο. Επαναστάτης, ανατρεπτικός , το «κακό παιδί» του χορού ή «άγγελος από τους ουρανούς», άλλαξε τη μορφή του μπαλέτου που μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Όμως η αριστοτεχνία έχει υψηλό τίμημα. Πώς μπορείς να είσαι ελεύθερος άνθρωπος όταν είσαι το πιο «περιζήτητο απόκτημα» στον χώρο του μπαλέτου;

Dancer

Ντοκιμαντέρ 2016

Αγγλορωσική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Κάντορ

Δείτε το τρέιλερ:

Τρεχάτε Ποδαράκια Μου

Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένειά του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι.

Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους. Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.

Ozzy

Animation 2016 Ισπανο-καναδική ταινία, σκηνοθεσία Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, Νάτσο Λα Κάσα.

Δείτε το τρέιλερ:

Μήδεια

Ο σκηνοθέτης Νίκος Γραμματικός αναζητάει την κληρονομιά της «Μήδειας» του Ευριπίδη στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα.

Μήδεια, Κρείσσων των Εμών Βουλευμάτων

Ντοκιμαντέρ 2014
 
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Γραμματικός.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Κυνήγι Των Χαμένων Βελανιδιών

Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μία εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του.

Get Squirrely

Animation 2015
 
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρος Βένοκουρ.

Δείτε το τρέιλερ:

Babai: Ο Μπαμπάς Μου

Κοσοβάρικο δράμα ενηλικίωσης με φεστιβαλικές διακρίσεις. Η ιστορία μας ταξιδεύει στο Κόσοβο της δεκαετίας του ’90 υπό το καθεστώς του Μιλόσεβιτς, πριν το ξέσπασμα του πολέμου. Ο δεκάχρονος Νόρι και ο πατέρας του, Γκεζίμ, ζουν πουλώντας τσιγάρα στους δρόμους για να επιβιώσουν. Ο Γκεζίμ δεν θέλει ούτε ν’ ακούσει για τη μητέρα του Νόρι. Αυτό που κάνει καλύτερα απ’ όλα είναι να ξεφεύγει από το παρελθόν του, κι έτσι και τώρα θέλει να φύγει από το Κόσοβο χωρίς τον Νόρι. Το αγόρι κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τον εμποδίσει, με αποτέλεσμα να συμβεί ένα ατύχημα. Όταν ο Νόρι βγαίνει από το νοσοκομείο, ο πατέρας του έχει ήδη φύγει με προορισμό την Γερμανία για ένα καλύτερο μέλλον. Θυμωμένος αλλά αποφασισμένος, ο Νόρι ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να τον βρει.

Babai

Κοινωνική 2015 – Γερμανοκοσοβάρικη ταινία, σκηνοθεσία Βίσαρ Μορίνα με τους: Βαλ Μαλέκου, Άστριτ Καμπάσι.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης