Η Σάρον Όσμπορν σχεδιάζει να γυρίσει ταινία με θέμα τη ζωή της, σύμφωνα με νέα συνέντευξή της.

Η πρώην κριτής του X Factor έγινε τακτική στις τηλεοπτικές οθόνες χάρη στο τηλεοπτικό ριάλιτι σόου του MTV «The Osbournes», το οποίο προβλήθηκε την περίοδο 2002-2005.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τότε εμφανίστηκε στην αστυνομική σειρά «CSI: Crime Scene Investigation» στα σίριαλ «Family Guy», «Will & Grace», «America’s Got Talent» και σε πολλά άλλα.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sun» η σύζυγος του θρύλου της heavy metal μουσικής σκηνής, Όζι Όσμπορν αποκάλυψε τα σχέδια της να αναλάβει την παραγωγή μιας ταινίας με θέμα τη ζωή της προτού γίνει διάσημη.

«Φυσικά ο σύζυγός μου [Όζι Όσμπορν] συμμετέχει στην ταινία -κάποιος θα τον υποδυθεί- αλλά, κυρίως, είναι η ιστορία της ζωής μου μέχρι να συναντήσω τον σύζυγό μου» είπε η Σάρον Όσμπορν προσθέτοντας ότι έχει ζητήσει από τον Ντάνι Μπόιλ να σκηνοθετήσει την ταινία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν από τα Χριστούγεννα, κάποιος είπε ότι είδε ένα κινηματογραφικό σενάριο γραμμένο για τη ζωή μου και ήταν σε αυτή την ιστοσελίδα που ονομάζεται Blacklist – εκεί όπου οι συγγραφείς πηγαίνουν με σενάρια που είναι διαθέσιμα προς αγορά» εξήγησε. «Έτσι το κατέβασα, το διάβασα, και δεν είχε νόημα. Οι ημερομηνίες ήταν όλες άσχετες».

«Δεν είχε ψυχή, απλά δεν ήμουν εγώ. Πώς μπορεί κάποιος να το κάνει χωρίς να με ρωτήσει πρώτα; Έχω πραγματικά αναστατωθεί αλλά το ξέχασα γιατί δουλεύω σε ένα δικό μου πρότζεκτ» διευκρίνισε.

Η Σάρον Όσμπορν πρόσθεσε ότι έλαβε τηλεφώνημα από έναν φίλο της που εργάζεται στη Universal, ο οποίος αποκάλυψε ότι το στούντιο σκέφτεται να γυρίσει ταινία με βάση το σενάριο που κατέβασε από το διαδίκτυο. «Είπα: “Όχι, όχι, μην το κάνετε. Όχι, δεν συμμετέχω, δεν είναι η ζωή μου”. Ήταν το ίδιο σενάριο που ήταν σε αυτή τη λίστα και εξοργίστηκα».

Πέρυσι, η Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε πως νάρκωνε τον σύζυγό της με υπνωτικά χάπια για να μαθαίνει για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του. «Δεν θα μου έλεγε ποτέ-ποτέ την αλήθεια» είπε δικαιολογώντας τη λήψη των δραστικών μέτρων. «Ντρεπόταν, ήταν φοβισμένος. Ήξερα πόσο καιρό. Ήξερα ποια ήταν. Ήξερα τι σκεφτόταν και τότε, ξέρετε, φεύγεις».

Το 2016, το ζευγάρι χώρισε, μετά από 33 χρόνια, αλλά επανασυνδέθηκαν μόλις τέσσερις μήνες αργότερα και ανανέωσαν τους όρκους του γάμου.

Η Σάρον Λεβί συναντήθηκε με τον μελλοντικό της συζύγου, τραγουδιστή των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν σε ηλικία 18 ετών, ενώ εργαζόταν για τον πατέρα της, τον Ντον Άρντεν, ο οποίος ήταν μάνατζερ των Black Sabbath εκείνη την περίοδο. Όταν χώρισαν οι δρόμοι του Όζι Όσμπορν και των Black Sabbath το 1979, η Σάρον άρχισε να βγαίνει μαζί του και έγινε μάνατζέρ του. Παντρεύτηκαν στο Μάουι της Χαβάης στις 4 Ιουλίου 1982 και απέκτησαν τρία παιδιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης