Τα εβδομαδιαία καλοκαιρινά ραντεβού παρέα με τα αστέρια του ουρανού και της μεγάλης οθόνης ολοκληρώνονται για εφέτος την προσεχή Κυριακή, 27 Αυγούστου, αφήνοντας πίσω τους ένα συνολικό αίσθημα ικανοποίησης στους θεατές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού να παρακολουθήσουν το ποιοτικό πρόγραμμα ταινιών που ετοίμασε για ακόμη μια χρονιά ο δήμος Νεάπολης – Συκεών σε συνεργασία με τη ΚΕΥΝΣ.

Οι λάτρεις της 7ης Τέχνης και πιστοί υποστηρικτές της μαγείας των θερινών σινεμά έχουν αυτή την εβδομάδα μια τελευταία ευκαιρία να απολαύσουν τις δύο τελευταίες ταινίες του εφετινού προγράμματος που θα προβάλλουν οι δύο θερινοί κινηματογράφοι του δήμου Νεάπολης- Συκεών, το Σινέ Άλσος και το Σινέ Παράδεισος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την ταινία «Πελαργοί – Storks», η οποία αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τους μικρούς σινεφίλ, απολαμβάνοντας λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία μια διασκεδαστική βραδιά με τους γονείς τους, αλλά και τη νέα φαντασμαγορική κινηματογραφική μεταφορά της ταινίας που έχει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, «Η Μούμια», με πρωταγωνιστές μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως ο Τομ Κρουζ και ο Ράσελ Κρόου.

Το Σινέ Άλσος στη Δ.Ε. Συκεών και το Σινέ Παράδεισος στη Δ.Ε. Νεάπολης, περιμένουν τους θεατές για να απολαύσουν τις ταινίες της εβδομάδας, μέσα σε καταπράσινες οάσεις δροσιάς, προσφέροντας στο κοινό μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας και χαλάρωσης μέσα στο καλοκαίρι.

«Πελαργοί/Storks»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ, Νταγκ Σουίτλαντ

Με τις φωνές: Θανάση Τσαλταμπάση, Λίλας Μπακλέση, Λoυκά Φραγκούλη, Άννας Κουτσαφτίκη, Σταύρο Σιούλη.

Διάρκεια: 87΄ (Κατάλληλο)

Θέμα:

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά, ή τουλάχιστον τα έφερναν… Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ, ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό – κοριτσάκι. Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα-μπελά πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

«Η Μούμια/The Mummy»

Σκηνοθεσία: Άλεξ Κούρτζμαν

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Σοφία Μπουτέλα, Άναμπελ Γουόλις, Ράσελ Κρόου, Τζέικ Τζόνσον.

Διάρκεια: 125’ (Άνω των 15)

Θέμα:

Η αρχαία πριγκίπισσα της Αιγύπτου Άμανετ, που βρισκόταν για αιώνες ενταφιασμένη κάτω από μία αφιλόξενη έρημο, ανασύρεται στην επιφάνεια και ξυπνά στο παρόν, για να εκπληρώσει το πεπρωμένο της το οποίο στερήθηκε με άδικο τρόπο. Η πριγκίπισσα φέρνει στη σημερινή εποχή μια ανείπωτη κακία και μοχθηρία που αναπτύχθηκε μέσα στους αιώνες, σπέρνοντας τρόμο και εκδικητικότητα πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη. Ξεκινώντας από την άμμο των ερήμων της Μέσης Ανατολής και διασχίζοντας μυστικούς λαβυρίνθους με κατεύθυνση το Λονδίνο, η Μούμια θα φέρει θαύματα και συγκινήσεις, για να μας ωθήσει σε έναν νέο κόσμο θεών και τεράτων.

ΣΙΝΕ «Παράδεισος»: Νεάπολη, περιοχή Στρεμπενιώτη – Τηλ.: 2310.631700

ΣΙΝΕ «Άλσος»: Συκιές, Δενδροφυτεία – Τηλ.: 2310.200190

Προβολές: 9.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης