Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μόουζες Ίνγκραμ (Moses Ingram), η οποία απέσπασε υποψηφιότητα για Emmy για τον ρόλο της στο «The Queen’s Gambit» του Netflix, θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) στη σειρά μυστηρίου «Lady in the Lake». Υποδύεται την Κλίο Σέργουντ σε έναν ρόλο που είχε ανατεθεί στην Λουπίτα Νιόνγκο (Lupita Nyong’o), η οποία όμως αποχώρησε.

Η σειρά, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα της Λόρα Λίπμαν (Laura Lippman).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η πρώτη φορά για την Νάταλι Πόρτμαν που πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά για χάρη της Apple TV και ενσαρκώνει την Μάντι Σβαρτζ, μια νοικοκυρά και μητέρα στην Βαλτιμόρη των 60’s, που επανασχεδιάζει τη ζωή της δουλεύοντας ως ερευνητική δημοσιογράφος για έναν άλυτο φόνο. Θα συγκρουστεί με την Κλίο Σέργουντ (Μόουζες Ίνγκραμ), μιας σκληρά εργαζόμενης μητέρας με πολλές υποχρεώσεις και με μία δέσμευση από την ίδια να ενδυναμώσει την κοινωνία των έγχρωμων στην πόλη.

Η σκηνοθεσία είναι της Άλμα Χαρ’Ελ (Honey Boy) και μαζί με τον Nτρε Ράιαν (Colony) έχουν αναλάβει τη σεναριακή μεταφορά ενώ η Πόρτμαν έχει αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι, Μάικι Μάντισον (Mikey Madison), Μπρετ Γκέλμαν (Brett Gelman) και Y’Lan Noel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης