Η Κρίστεν Στιούαρτ ανυπομονεί να δει τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Μπάτμαν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 13:21
Η Κρίστεν Στιούαρτ ανυπομονεί να δει τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Μπάτμαν

Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι πολύ ενθουσιασμένη με την επόμενη ταινία «The Batman». Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fandango, η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα μεταφορά στη μεγάλη οθόνη των «Άγγελων του Τσάρλι» (Charlie's Angels) μίλησε για την ταινία «The Batman», στην οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο πρώην σύντροφός της, Ρόμπερτ Πάτινσον.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν και οι τρεις Άγγελοι, Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ και Έλα Μπαλίνσκα και είχαν μία διασκεδαστική συζήτηση για τον Batman. «Ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος Batman;» ρωτήθηκαν. «Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, μένει να το διαπιστώσουμε» απάντησε η Κρίστεν Στιούαρτ και πρόσθεσε: «Πιστεύω απόλυτα στο πρόσωπό του».

Η συμπρωταγωνίστριά της, Ναόμι Σκοτ πρόσθεσε: «Αυτός και η Ζόι Κράβιτζ, η οποία βασικά γεννήθηκε για να παίξει αυτόν τον ρόλο».

«Κυριολεκτικά, είναι ήδη Catwoman» είπε η Κρίστεν Στιούαρτ. «Ανυπομονώ να τη δω. Γνωρίζω αυτά τα παιδιά εδώ και πολύ καιρό προφανώς. Αλλά για μένα, ο Μάικλ Κίτον είναι σίγουρα ο μοναδικός» προσθέτει.
Στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Ανυπομονώ να ακούσω τον Ρομπ να λέει: "Είμαι ο Batman"».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 13:21