Η νέα παραγωγή του Netflix με τίτλο «The History of Swear Words», (Ιστορία της Βωμολοχίας), η οποία κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου έχει ως οικοδεσπότη της τον Νίκολας Κέιτζ.

Η σειρά εκπομπών αποτελείται από έξι επεισόδια των είκοσι λεπτών, μέσα από τα οποία ο Νίκολας Κέιτζ θα προσπαθήσει να εντοπίσει τις ρίζες κάθε «βρόμικης λέξης», την ένταξη της στην ποπ κουλτούρα, καθώς και τον πολιτισμικό αντίκτυπό της. Καλεσμένοι του στο πλατό θα είναι ιστορικοί, γλωσσολόγοι, πρόσωπα από τον καλλιτεχικό χώρο, καθώς και ειδικοί στην ποπ κουλτούρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά «History of Swear Words» σηματοδοτεί για τα καλά την επιστροφή του Νίκολας Κέιτζ στην τηλεόραση, μετά και τη συμμετοχή του στην σειρά επίσης του Netflix «Tiger King» που προβλήθηκε από τις 20 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 12 Απριλίου.

Το 2020 ο Κέιτζ εμφανίστηκε σε δύο ταινίες, την επιστημονικής φαντασίας – πολέμικών τεχνών «Ζίου Ζίτσου» και την κινουμένων σχεδίων «Οι Κρούντς 2» στην οποία δάνεισε και πάλι τη φωνή του στον πατριάρχη της οικογένειας, Γκραγκ Κρουντ.

Η επόμενη ταινία στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει, έχει τίτλο «The Unbearable Weight of Massive Talent». Πρόκειται για μία κωμωδία δράσης, στην οποία ο Κέιτζ υποδύεται μία φανταστική έκδοση του εαυτού του που θα σώσει την οικογένεια του από ένα τρελό θαυμαστή.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης