Οι γιορτές στο TV5MONDE τον Δεκέμβριο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 15:37
Οι γιορτές στο TV5MONDE τον Δεκέμβριο

Όλη η μαγεία των γιορτών στο TV5MONDE τον Δεκέμβριο! Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η Κατρίν Ντενέβ, ο Ζαν-Λουί Τρεντινιάν, η Ναταλί Μπάι... Τι καλύτερο από το να μοιραστούμε τις γιορτές με τα μεγαλύτερα ινδάλματα του γαλλικού κινηματογράφου; Κι αν το λέει η καρδιά σας, ραντεβού στις Folies Bergeres για να μάθετε την παθιασμένη ιστορία δύο βεντετών του Music-Hall ! Ελάτε επίσης να απολαύσετε (ξανά) τις κινηματογραφικές μεταφορές των διάσημων περιπετειών του Κόμη Μοντε Κρίστο, λογοτεχνικό ήρωα του Αλέξανδρου Δουμά.

Τέλος, σας ανοίγουν τις πόρτες τους τα ατελιέ υψηλής κοσμηματοποιίας: εκεί όπου δημιουργείται το όνειρο και μεταδίδεται η τεχνογνωσία...Πολύτιμες συμβουλές εάν δεν έχετε ακόμα καταλήξει σε ιδέες για δωράκια (ή και όχι !)

Το καταλάβατε : Το TV5MONDE σας κακομαθαίνει με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, μεταξύ μεγάλης οθόνης και πολυτέλειας, για να κλείσει η χρονιά με στυλ.

Θα ξαναβλέπατε ευχαρίστως κάτι κλασικό ;

 Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 22:00*

Μια παθιασμένη ιστορία στις Folies Bergeres.

Ο Μπομπ, ένας Αμερικανός στρατιώτης σε άδεια στο Παρίσι, ερωτεύεται την Κλοντί, μία χορεύτρια του καμπαρέ Folies Bergere. Την παντρεύεται και ξεκινάει μία καριέρα τραγουδιστή. Η ζήλια δεν αργεί να αγγίξει το ζευγάρι...

Με τον Eddie Constantine και την Zizi Jeanmaire.

Με υπότιτλους

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 22:00*

Μία υπόθεση γύρω από τον κόσμο των οικονομικών και των διπλωματικών αναποδιών του.
Ο Σενάνκ, δικηγόρος, γνωρίζει ένα βράδυ τη Σάσα. Για χάρη της, θα προκαλέσει μέχρι και πολιτικό σκάνδαλο εναντίον ενός πελάτη του και θα θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο.

Με τον Gérard Depardieu και την Nathalie Baye

Με υπότιτλους

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 22:00*

Η ιστορία ενός κρατικού μυστικού.
Κάποιος κλέβει την τσάντα μίας γυναίκας. Αυτό θα ήταν ένα ασήμαντο γεγονός εάν η τσάντα αυτή δεν περιείχε ένα γράμμα από τον πρώην ερωμένο της, ο οποίος είναι σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αρχίζει τότε μία κούρσα ενάντια στον χρόνο, για την αποφυγή του σκανδάλου.

Με την Catherine Deneuve και τον Jean-Louis Trintignant

 Με υπότιτλους

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 22:00*

Πρώτο μέρος : Η προδοσία

Ο Εντμόν Νταντές, ένας νέος ναύτης που προάγεται σε αρχηγό πληρώματος, κατηγορείται για προδοσία από ζηλόφθονες συντρόφους του. Καταδικάζεται και φυλακίζεται για δεκαοχτώ χρόνια.

Διασκευή του επώνυμου μυθιστορήματος του Αλεξάνδρου Δουμά.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 22:00*

Δεύτερο μέρος : Η εκδίκηση
Μετά την απόδρασή του, ο Νταντές δεν σκέφτεται παρά ένα πράγμα : να εκδικηθεί εκείνους που τον οδήγησαν στην καταδίκη.

Διασκευή του επώνυμου μυθιστορήματος του Αλεξάνδρου Δουμά.

Ντοκιμαντέρ πολυτελείας

Κοσμήματα, κύρος, αριστεία : στα παρασκήνια των κοσμημάτων που εντυπωσιάζουν εδώ και αιώνες.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 13:30*

Ο Carl Gustav Faberge, κοσμηματοποιός των τσάρων, είναι μία ιδιοφυΐα που έσπασε τους κανόνες της παραδοσιακής κοσμηματοποιίας και σχεδίασε μία άτυπη βιομηχανία περισσότερων από διακόσιες χιλιάδες κομματιών.

Mε υπότιτλους

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 13:30*

Τα μυστικά και η τεχνογνωσία της γαλλικής κοσμηματοποιίας. Ένα ταξίδι στο συναρπαστικό σύμπαν του κοσμήματος για να το ανακαλύψουμε, μέσα από όλες του τις πλευρές.

 Mε υπότιτλους

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 15:37