Τη live action μεταφορά του κλασικού παραμυθιού «Aladdin» σχεδιάζει το στούντιο της Disney, το οποίο όπως ανακοίνωσε διά εκπροσώπου του, έχει σκοπό να παραμείνει πιστό στις εθνικότητας των χαρακτήρων.

Μιλώντας στο Collider, ο παραγωγός της ταινίας, Dan Lin, επιβεβαίωσε ότι η Disney κοιτάει να βρει βασικό cast που ταιριάζει στους χαρακτήρες της ταινίας κινουμένων σχεδίων. Ο Lin είπε ότι την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Guy Ritchie, ο οποίος φέρεται να θέλει να αποφύγει τα λάθη του «Prince of Persia» (που χρησιμοποιούσε ως επί το πλείστον λευκούς ηθοποιούς) και να κάνει έναν αυθεντικό «Aladdin».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ήρθα για να κάνω αυτήν την ταινία, ήθελα να κάνω μια ποικιλόμορφη έκδοση της ταινίας» είπε ο Lin. «Ευτυχώς για μένα, ο Guy Ritchie είχε παρόμοιο όραμα και η Disney το ίδιο, οπότε δεν είμαστε εδώ για να φτιάξουμε το Prince of Persia».

O Lin επιβεβαίωσε ότι η μεταφορά της ταινίας θα είναι μιούζικαλ και μας προϊδέασε ότι ο Ritchie ενδιαφέρεται να βρει νέους ηθοποιούς για τους ρόλους των Αλαντίν και Γιασμίν.

«Πρόκειται να ψάξουμε νέους ηθοποιούς, το οποίο θα είναι πραγματική πρόκληση, όχι μόνο γιατί θα πρέπει να ξέρουν να παίζουν αλλά και γιατί θα πρέπει να μπορούν να τραγουδούν» είπε ο Lin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης