Ο πρώην «Εξολοθρευτής» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ λέει στους Αμερικανούς να «αγνοήσουν τους ηλίθιους», η Λέιντι Γκάγκα δηλώνει ότι μένει σπίτι με τα σκυλιά της και η Τέιλορ Σουίφτ στέλνει το μήνυμα ότι χρειάζονται θυσίες, καθώς προτρέπει τα 128 εκατομμύρια των θαυμαστών της να αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές, σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Την ώρα που οι αμερικανικές αρχές εντείνουν τις εκκλήσεις τους προς τους Αμερικανούς να πλένουν τα χέρια τους και να αυτο-απομονωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο, η Αριάνα Γκράντε και η Χάιντι Κλουμ ενώνουν τις φωνές τους με άλλες προσωπικότητες της σόουμπιζ υπέρ της δραστικής μείωσης των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέπω πολλές συναθροίσεις και αγκαλιές και πάρτι να συνεχίζουν να γίνονται. Είναι καιρός να ακυρώσετε σχέδια, να απομονωθείτε όσο μπορείτε» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε η Σουίφτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες.

«Είναι μια πραγματικά τρομαχτική εποχή, όμως πρέπει να κάνουμε θυσίες αυτήν τη στιγμή» συμπλήρωσε.

Η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες ανακοίνωσαν το κλείσιμο των μπαρ, των κινηματογράφων και των εστιατορίων από σήμερα, καθώς ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό αυξήθηκε το Σαββατοκύριακο στους 65.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ανήρτησε ένα βίντεο όπου διακρίνεται ο ίδιος στην κουζίνα του να αγκαλιάζει τα δύο πόνι του.

«Δεν βγαίνουμε έξω. Δεν πηγαίνουμε στα εστιατόρια. Δεν κάνουμε τίποτα παρόμοιο πλέον» είπε στο βίντεο που ανήρτησε την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

«Μείνετε στο σπίτι όσο μπορείτε. Να ακούτε τους ειδικούς, να αγνοείτε τους ηλίθιους».

Από την πλευρά της, το αστέρι της ποπ Αριάνα Γκράντε απάντησε σε αναρτήσεις χρηστών του διαδικτύου που κόμπαζαν ότι συχνάζουν σε μπαρ και δημόσιους χώρους παρά την επιδημία του κορωνοϊού.

«Είναι απίστευτα επικίνδυνο και εγωιστικό να παίρνετε αυτήν την κατάσταση αψήφιστα» έγραψε η τραγουδίστρια στους 177 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης