Η ελληνική ταινία «Τζαμάικα» σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στον Κινηματογράφο Θήβας.

Κωμωδία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης και η Μαίρη Ευαγγέλου.

Διάρκεια: 95 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού είναι μια τρυφερή κομεντί με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη. Δύο αδέλφια, ένας οδηγός ταξί και ένας διάσημος τηλεπαρουσιαστής, που μεγάλωσαν δεμένοι και με κοινά όνειρα, ζουν πια αποξενωμένοι λόγω μιας ασήμαντης παρεξήγησης. Ένα συνταρακτικό γεγονός όμως θα γίνει αφορμή για να αναθερμανθεί η σχέση τους.

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης