Τα γυρίσματα για το σίκουελ του Ghostbusters: Afterlife ξεκίνησαν όπως επιβεβαίωσαν με μία φωτογραφία τους στο Twitter ο σκηνοθέτης Γκιλ Κέναν με τον συν-σεναριογράφο/παραγωγό Τζέισον Ράιτμαν. Το σίκουελ της Sony Pictures αναμένεται στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία ταινία επιστημονικής φαντασίας Ghostbusters, έκανε ντεμπούτο στο σινεμά τον Νοέμβριο του 2021 και παρά την πανδημία έφερε στα ταμεία περίπου 200 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το JoBlo, oι πρωταγωνιστές Φιν Γούλφχαρντ και Μακένα Γκρέις επιστρέφουν και μαζί τους η Κάρι Κουν και ο Έρνι Χάντσον. Aρχικά, αναμενόταν να αναλάβει το τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Τζέισον Ράιτμαν αλλά στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο Κέναν θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας.

«Πριν από μερικά χρόνια, ο πατέρας μου Ivan Reitman μου έδωσε τα κλειδιά του Ecto-1 και μαζί φτιάξαμε τους Ghostbusters: Afterlife. Τα λόγια δεν θα μπορέσουν ποτέ να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι, που έκανα μια ταινία με τον πατέρα μου στο πλευρό μου. Τώρα ήρθε η ώρα να παραδώσω τα κλειδιά στον δημιουργικό μου συνεργάτη και συνάδελφο Γκιλ Κέναν. Ελπίζω να του παρέχω την ίδια υποστήριξη όπως o πατέρας μου σε εμένα» είχε αναφέρει στο Deadline ο Jason Reitman.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης