Ο Μπραντ Πιτ  αναμένεται να απασχολήσει τα μίντια με μία ταινία που προορίζεται κατευθείαν για την τηλεόραση και συγκεκριμένα το Netflix, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της νέας του ταινίας με τίτλο «War Machineν». Ο Brad Pitt είναι ένας παρασημοφορημένος στρατηγός του αμερικανικού στρατού που του ανατίθεται να ηγηθεί του πολέμου στο Αφγανιστάν και να «μαζέψει το χάος» που έχει προηγηθεί.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «The Operators: Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan» του δημοσιογράφου Michael Hastings -ο οποίος πέθανε σε τροχαίο τον Ιούνιο του 2013- και θα παρουσιάζει γεγονότα που έγιναν στην πραγματικότητα (όχι αποκλειστικά, ωστόσο) μέσα από το φάσμα της μαύρης κωμωδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «War Machine» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου και ουσιαστικά πρόκειται για μία αληθινή ιστορία, πρωταγωνιστής της οποίας είναι ο στρατηγός και επικεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν Στάνλεϊ ΜακΚρίσταλ, ο οποίος μετά την επίθεση που πραγματοποίησε κατά των Ομπάμα κΙ Μπάιντεν, αποστρατεύθηκε.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ντέιβιντ Μισόντ, («Animal Kingdom», «The Rover»).

Μαζί με τον Brad Pitt θα δούμε και τους Tilda Swinton, Sir Ben Kingsley, Anthony Michael Hall και Topher Grace, ενώ ο Pitt έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης