Παρακολουθήστε αυτή την ώρα την ταινία «Τέσσερις νύφες, Ένας γαμπρός» από την ταινιοθήκη του zougla.gr» ΕΔΩ.

Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00 την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Τέσσερις νύφες, Ένας γαμπρός». Πρόκειται για μια κωμωδία του 1958 σε σκηνοθεσία του Τζανή Αλιφέρη με τους Σμαρούλα Γιούλη, Ντίνο Ηλιόπουλο, Βούλα Χαριλάου, Βασίλη Αυλωνίτη και  Νίτσα Τσαγανέα.

 Διάρκεια: 91′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο πατέρας τεσσάρων κοριτσιών σε ηλικία γάμου φέρνει στο σπίτι έναν υποψήφιο μνηστήρα. Η μια κόρη δέχεται να τον δει, αλλά οι υπόλοιπες προσπαθούν να τη μεταπείσουν. Οι τρεις φίλοι του γαμπρού προσπαθούν επίσης να τον αποτρέψουν από τον γάμο, αλλά τελικά ερωτεύονται τις τρεις κοπέλες και τις παντρεύονται.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης