Μπορεί η πορεία της «Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς» να διακόπηκε προσωρινά εξαιτίας του κορωνοϊού, παρότι η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη ξεκίνησε τις προβολές της με γεμάτες αίθουσες, μέχρι να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη όμως έχουμε την ευκαιρία να δούμε σκηνές που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο τελικό μοντάζ.
 
Η «Μπαλάντα» τοποθετείται στην ελληνική επαρχία, συγκεκριμένα στη Λαμία, όπου τα ερωτικά πάθη ανακατεύονται με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις των ηρώων. Όλα ξεκινούν με το γάμο μιας γοητευτικής γυναίκας με έναν επιχειρηματία, ο οποίος πάει εντελώς στραβά. Εκείνη αποφασίζει να τον εγκαταλείψει και να καταφύγει στον εραστή της, έναν πρώην λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος είναι τώρα ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου. Οι δυο τους καταφέρνουν να σμίξουν, όμως εκείνη εκτός από το να εγκαταλείψει τον άντρα της, του έχει κλέψει κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Και ο επιχειρηματίας αποφασίζει να πάρει αιματηρή εκδίκηση…
 
Οι σκηνές που δε χρησιμοποιήθηκαν δεν προδίδουν τις ανατροπές και τα σημεία-κλειδιά της πλοκής, αντιθέτως δίνουν μια γερή γεύση του μαύρου κόσμου της «Μπαλάντας».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης