Ο μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης ταινιών στο κόσμο διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου (Anatomy: Crime & Horror International Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί από 29 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας Καλυψώ.

Οι προβολές θα αρχίζουν καθημερινά στις 5 μ.μ. και θα διαρκούν έως τις 11.30 μ.μ., ενώ για την Παρασκευή (03/11) και το Σάββατο (04/11) έχουν προγραμματιστεί επιπλέον μεταμεσονύκτιες προβολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα προβληθούν 134 ταινίες -μικρού και μεγάλου μήκους- από 36 χώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες τρόμου (horror), αστυνομικές (crime), φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας (fantasy & sci fi), κινουμένων σχεδίων (animation), πειραματικές (experimental), τεκμηρίωσης (documentary) και μουσικές/χορευτικές. Οι περισσότερες από αυτές είναι πανελλαδικές πρεμιέρες (ορισμένες και πανευρωπαϊκές ή παγκόσμιες) και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελετή έναρξης και λήξης θα κηρύξει ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος, ο οποίος μαζί με διακεκριμένους σκηνοθέτες και προσωπικότητες του χώρου της 7ης τέχνης, θα απονείμουν κατά τη λήξη και τα σχετικά βραβεία.

Δημοτικός Κινηματογράφος Καλλιθέας Καλυψώ (Γρ. Λαμπράκη & Καλυψούς, Καλλιθέα,

 τηλ.: 2109510909).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης