Το Pokemon GO είναι ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters του καλοκαιριού και ήδη τράβηξε το βλέμμα της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Η Legendary Entertainment, που είναι υπεύθυνη για τα Pacific Rim, Jurassic World, The Dark Knight και πολλά άλλα, κέρδισε τα δικαιώματα για να φτιάξει μια ταινία βασισμένη στο σύμπαν των Pokemon. Εν αντιθέσει με προηγούμενες ταινίες Pokemon, που ήταν κινούμενα σχέδια, η νέα ταινία θα είναι live-action, με πραγματικούς ηθοποιούς δηλαδή, και θα ακολουθήσει τις περιπέτειες του Detective Pikachu. Η Nintendo και η The Pokemon Company κυκλοφόρησαν ένα παιχνίδι για το 3DS στην Ιαπωνία νωρίτερα μες στη χρονιά, που ονομάζεται Great Detective Pikachu για το 3DS και η ταινία θα βασίζεται σε αυτήν την εκδοχή του χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pokemon GO προφανώς και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναβίωση του ενδιαφέροντος για τη σειρά, καθώς ήδη χτυπήσει την κορυφή στην βιομηχανία του mobile gaming. Πρόκειται για την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εφαρμογή στην ιστορία του Android και του iOS. Η επιτυχία αυτή έχει φέρει κι άλλα επιμέρους προϊόντα, όπως εφαρμογές που ξεγελούν το GPS για να σας βοηθήσουν στο παιχνίδι ή τη νέα εφαρμογή που ετοιμάζει η Razer και θα βοηθά την επικοινωνία εντός του παιχνιδιού.

Το Detective Pikachu (προσωρινός τίτλος) θα μπει σε παραγωγή το 2017, επιβεβαίωσε η Legendary. Η εταιρεία προφανώς θέλει να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του brand, το οποίο δεν αναμένεται να δει κάποιου είδους παρακμή, ακόμα κι αν σταματήσει ο «χαμός» με το Pokemon GO. To franchise έχει δημιουργήσει έσοδα ύψους 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πωλήσεις των παιχνιδιών της σειράς και άλλων προϊόντων ψυχαγωγίας τα τελευταία 20 χρόνια. Συνεχίζει να είναι πόλος έλξης νέων οπαδών με κάθε νέο παιχνίδι, ενώ τα παιχνίδια της επόμενης γενιάς Pokemon Sun/Moon αναμένεται να κυκλοφορήσουν για το 3DS το φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης