Oι μετοχές της στο Hollywood έχουν ανέβει για τα καλά, ειδικά μετά και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Life in a Day», που είναι υποψήφια για Oscar, του διάσημου Ridley Scott, ο οποίος επέλεξε την Ελληνίδα Δέσποινα Μοίρου μεταξύ 500.000 ηθοποιών! Με τις προτάσεις για την ίδια να πέφτουν «βροχή», η διεθνής ηθοποιός έγινε και ημερολόγιο, ένα μοναδικό «Stars-Celebrities Calendar», που θα ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας κατακτήσει την Αμερική με το stand up comedy ταλέντο της, έχοντας πρωταγωνιστήσει στα μεγαλύτερα και διασημότερα κλαμπ, με θεατές της και θαυμαστές της κορυφαίους πρωταγωνιστές του Hollywood, και με το θεατρικό βραβείο -αντίστοιχο με αυτό των Oscars- ως «Η Καλύτερη Stand Up Comedy Ηθοποιός» στα χέρια της, δέχτηκε μία σπουδαία πρόταση-έκπληξη από τον γνωστό εκδοτικό οίκο, Comic Media Publications: την υλοποίηση ενός ημερολογίου πολυτελείας για το 2021, που θα αποτελέσει παγκοσμίως το εγχειρίδιο του γέλιου, εκφρασμένο μέσα από το ταλέντο στην κωμωδία της Δέσποινας Μοίρου.

Όπερ και εγένετο. Έτσι η Δέσποινα Μοίρου μεταμορφώθηκε σε 12 stars, έναν για κάθε μήνα. Πρόκειται για διάσημες προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στα stand up comedy shows της, όπως οι Ozzy Osbourne, Sofia Vergara, Arriana Huffington, Judge Judy, Lady Gaga, Kim Kardashian, Eminem, Penelope Cruz, Elton John, Freddie Mercury, David Bowie, Jonny Depp/Jack Sparrow, Lindsay Lohan!  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, για τις ανάγκες του οπισθόφυλλου, εμφανίζεται ως Ιvana Trump, Melania Trump και Nancy Pelosi! Κάθε μήνας, δηλαδή κάθε λαμπερή μεταμόρφωση, συνοδεύεται από μία κωμική ατάκα που έγραψε για τον κάθε χαρακτήρα η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια, αυτό το κωμικό ημερολόγιο δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και διάθεση να προσφέρει γέλιο στον κόσμο, ειδικά στις δύσκολες και στενόχωρες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω Covid-19, ενώ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου της ηθοποιού, Robin Williams.

Tο συλλεκτικό βιβλίο-ημερολόγιο πολυτελείας (Collectors Limited Edition 2021), με την υπογραφή και τη λάμψη της Δέσποινας Μοίρου, έχει μεταφραστεί ήδη σε πολλές γλώσσες και έχει εκδοθεί σε πολλές χώρες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης