Το λαμπερό παρών της, στην 93η τελετή απονομή των βραβείων Oscars, έδωσε η Δέσποινα Μοίρου, κάνοντας ταξίδι-αστραπή στην Αμερική, και επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα, όπου είναι σε επαγγελματικές συζητήσεις, για μία νέα ταινία.
 
Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός, η πρέσβειρα της Ελλάδας στο Χόλιγουντ, κατάφερε να σαγηνεύσει άπαντες, σταρς και εκπροσώπους της Μέκκας του κινηματογράφου, με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, στο κόκκινο χαλί!

Λόγω της πρωταγωνιστικής και συν-σκηνοθετικής συμμετοχής της, στην νέα ταινία του διάσημου Ridley Scott, με τίτλο «Life in A Day», που επιλέχθηκε μεταξύ 500.000 υποψηφίων, αλλά και ενσαρκώνοντας δύο μεγάλες ντίβες, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, και τη Σοφία Λόρεν, σε δύο βιωματικές ταινίες για εκείνες, βρετανικής παραγωγής, που θα προβληθούν στα τέλη του 21, και με τις μετοχές στα ύψη, η Δέσποινα Μοίρου, ήταν και εφέτος, στη λίστα, με τους υψηλούς προσκεκλημένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοδευόμενη από τον μάνατζέρ της, στην έναρξη της λαμπερής τελετής, τράβηξε πάνω της, όλα τα φλας, όπως συνέβη άλλωστε, και σε προηγούμενες χρονιές Οscars, που έχει παρευρεθεί, ενώ είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει με πολλούς διάσημους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς, αφού την γνωρίζουν πλέον άπαντες, και χαίρει άκρας εκτίμησης. Ανάμεσά τους και ο Μπραντ Πιτ, που δεν της έκρυψε το πόσο λάτρης της Ελλάδας είναι. Μάλιστα, ο χολιγουντιανός σταρ, είχε δώσει επίσης συνέντευξη, στο οσκαρικό τεύχος του διάσημου περιοδικού «Hollywood Image», όπου στο εξώφυλλό του, φιγούραρε η Ελληνίδα σταρ, με τον τίτλο «Despina Mirou: The World’s most extraordinary talent actress».

Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία, να συγχαρεί προσωπικά, και τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Διεύθυνση φωτογραφίας, μιας και με τον πατέρα του, Φαίδωνα, σκηνογράφο του Τζον Κασσαβέτη, είχε κάνει την πρώτη της αμερικανική ταινία, με τίτλο Emma Blue, που είχε προβληθεί στις Κάννες, και είχε σηματοδοτήσει, την επιτυχημένη, διεθνή καριέρα της.
 
Τέλος, εμφανίστηκε απαστράπτουσα, και στο κόκκινο χαλί, του ιταλικού οσκαρικού Φιλμ Φεστιβάλ του Λος Άντζελες, όπου βρισκόταν στην ίδια λίστα των vip καλεσμένων, μαζί με τη Σοφία Λόρεν και τον γιο της, που βραβεύτηκαν για τη νέα τους ταινία. Κάτι που συγκίνησε την πολυβραβευμένη Ελληνίδα ηθοποιό, με 19 διεθνή βραβεία στη μέχρι σήμερα συλλογή της, αφού υποδύθηκε εφέτος τη Loren, στο remake της ταινίας «Το παιδί και το Δελφίνι», που γυρίστηκε στην Ύδρα, σε σκηνοθεσία του Paul Wiffen, και παραγωγή του θρυλικού Pinewoods studio London.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης