Άνοιξε η αυλαία για το 23o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, που αποτελεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση του σινεφίλ αθηναϊκού κοινού, με μεγάλο χορηγό την Cosmote TV.

Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την προβολή της πολυσυζητημένης ταινίας του Τοντ Χέινς «Wonderstruck», με τις Τζούλιαν Μουρ και Μισέλ Γουίλιαμς παρουσία πολλών σινεφίλ, καλεσμένων του φεστιβάλ, ηθοποιών, καλλιτεχνών και συνεργατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φεστιβάλ, που θα διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου, περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με κινηματογραφικές πρεμιέρες, σπάνιες σινεφίλ παραγωγές, μοναδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και φιλμ μικρού μήκους, αλλά και εκδηλώσεις, όπως πάρτι και ειδικές προβολές με τη συμμετοχή ηθοποιών και δημιουργών του παγκόσμιου σινεμά. H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Βανέσα Ρέντγκρεϊβ θα τιμήσει με την παρουσία της το φεστιβάλ, με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ της για την προσφυγική κρίση «Sea Sorrow».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από τα κινηματογραφικά της κανάλια, η Cosmote TV προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές σε πρώτη προβολή, βραβευμένες παραγωγές και ταινίες από την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή, μαζί και φιλμ του ελληνικού κινηματογράφου. Μετά την προβολή τους στα κανάλια Cosmote Cinema, πολλές από τις ταινίες αλλά και σειρές είναι διαθέσιμες on demand και δωρεάν στην υπηρεσία Cosmote TV Plus.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης