Από αναβολή σε αναβολή φαίνεται να πηγαίνει η νέα ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς, καθώς ο αρχαιολόγος – εξερευνητής δεν πρόκειται να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από το 2021.

Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη πέμπτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2021 και όχι τον Ιούλιο του 2020, όπως είχε ανακοινωθεί, αν και η αρχική ημερομηνία προβολής της ταινίας ήταν για το καλοκαίρι του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα τα κείμενα του σεναρίου και μόλις τον περασμένο μήνα προσελήφθη ο Τζόναθαν Κάσνταν, γνωστός από την ταινία «Solo: A Star Wars Story» για να βοηθήσει στη συγγραφή.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πρόκειται να σκηνοθετήσει την τελευταία ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς», ενώ ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στον ρόλο του. Ο Φορντ γίνεται 79 ετών τον Ιούλιο του 2021.

Ο Σπίλμπεργκ έχει επίσης σκηνοθετήσει μια σειρά από ταινίες πριν από τον «Ιντιάνα Τζόουνς», συμπεριλαμβανομένου και ενός remake του «West Side Story».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης