Ήταν ήδη γνωστό ότι η Alicia Vikander θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας Tomb Raider, που ετοιμάζεται. Η σειρά video games έκανε το δικό της νέο ξεκίνημα πριν μερικά χρόνια με το Tomb Raider του 2013 και απ’ ότι φαίνεται από το νέο look της ηρωίδας, η ταινία θα διατηρήσει την εμφάνιση της Lara Croft των νέων παιχνιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστροφή των παιχνιδιών Tomb Raider το 2013 (reboot) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο από κριτικούς, όσο και από φαν, με την πασίγνωστη Lara Croft να βρίσκεται στα πρώτα της βήματα, διατηρώντας τη δύναμη και την ευφυΐα, που τη διακρίνει.

«Εμπνευστήκαμε από το παιχνίδι και ολόκληρη τη σειρά για να αναπτύξουμε τον κόσμο της ταινίας και πιστεύω ότι οι φαν θα το αναγνωρίσουν αυτό. Την ίδια στιγμή όμως, πρόκειται για μια φρέσκια προσέγγιση στο χαρακτήρα της Lara Croft, που θα προσφέρει μια νέα ανάπτυξη της ηρωίδας. Παράλληλα θα δώσει μια περαιτέρω ματιά στην ανθρωπιά της», αναφέρει η Vikander σε συνέντευξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ταινία σκηνοθετείται από τον Νορβηγό Roar Uthaug και εξιστορεί την αναζήτηση της Lara Croft για τον πατέρα της, αλλά και ένα αρχαίο κειμήλιο, το Dagger of Xian, σε ένα κινέζικο νησί.

Το νέο Tomb Raider θα βγει στις αίθουσες το 2018.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης