Γερή γεύση από… Μαϊάμι έχουν πάρει οι Θεσσαλονικείς τις τελευταίες εβδομάδες, όμως φαίνεται να μην είναι αρκετό, καθώς η επόμενη περιοχή που μετατρέπεται στην πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ, είναι η Περαία.

Ο διάσημος Ισπανός σταρ Αντόνιο Μπαντέρας και το συνεργείο του, μεταφέρονται στην περιοχή της Περαίας, όπου θα γυριστούν μερικές σκηνές από την ταινία «The Enforcer».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη ξεκινήσει να στήνονται τα πρώτα σκηνικά στη σχολή του ΕΟΤ, ώστε όλα να είναι έτοιμα στον κατάλληλο χρόνο που θα καταφθάσει ο γνωστός ηθοποιός στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικοί από τους ζωντανούς φοίνικες που προκάλεσαν από την πρώτη στιγμή εντύπωση στους θεατές, έχουν ήδη τοποθετηθεί, ενώ αναμένεται να προστεθούν επιπλέον σκηνικά, ώστε η περιοχή να μην θυμίζει τίποτα από Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο γύρισμα του Αντόνιο Μπαντέρας ήταν στη Νέα Μηχανιώνα, και συγκεκριμένα στην οδό Πολυτεχνείου, όπου η σκηνή του διήρκεσε δύο με τρία λεπτά, ενώ για τις ανάγκες μεταμορφώθηκε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ σε κατάστημα εποχικών ειδών του Μαϊάμι, ενώ τοποθετήθηκαν αμερικάνικες ταμπέλες, καθώς και η οδός «Bell ST.» για να δημιουργηθεί ολοκληρωτικά ένα σκηνικό βγαλμένο απευθείας από τις γειτονιές της Φλόριντα.

Πηγή: ThessToday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης