Αν είσαι λάτρης της rock μουσικής, του ουίσκι και της μπύρας, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Ροκάδες από όλη την Αθήνα πηγαίνουν στο ναό της ροκ φιλοξενίας και φυσικά αναφερόμαστε σε ένα από τα πιο παλιά μαγαζιά της Αθήνας -και δεν είναι άλλο από- το Χρυσοστόμιο Rock Bar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ο ορισμός του “keepin’ it real”, το μοναδικό bar που θα ακούσεις real rock μουσική στο pick-up όπως ZZ Top, AC/DC, Black Sabbath, Metallica, Led Zeppelin, Doors, Queen, Dire Straits – και προφανώς πολλά άλλα συγκροτήματα, ενώ στον προτζέκτορα θα παίζει ταυτόχρονα το video clip του κάθε κομματιού.

Top μουσική, καθαρά ποτά, εξαιρετικό finger food και εντυπωσιακός χώρος φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από ξύλο και πέτρα, είναι ένας συνδυασμός που αρκεί απλά και μόνο για να το επισκεφθείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Rock Bar χωρίς μηχανές δεν γίνεται. Βασικοί θαμώνες είναι οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας, οπότε ετοιμάσου έξω από το μαγαζί να χαζέψεις ενίοτε τα chopper, τα street, τα cafe racer μέχρι και motocross – κι όλα αυτά λόγω της Ελισάβετ Ξενάκη, η ιδιοκτήτρια και hostess του bar είναι λάτρης των δύο τροχών -κι αν τύχει και δεν είναι στο μαγαζί, σίγουρα θα είναι στη πίστα των Μεγάρων…

H Ducati της Ελισάβετ.Το bar βρίσκεται μερικά μέτρα από τον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω. | Κερασούντος 4, Αιγάλεω | 2105989409

Xrysostomio Rock Bar: Η ιστορία του

Το Σεπτέμβρη του 1979 ο Γιάννης Ξενάκης μετατρέπει με πολύ μεράκι το πατρικό του σε ένα φιλόξενο και ζεστό μαγαζί, τριών αιθουσών, με πέτρα, ξύλο και φυσικά rock χαρακτήρα δίνοντας του το όνομα του πατέρα του Χρυσόστομου τιμώντας τον. Ήταν η εποχή που δεν υπήρχε ευρεία πρόσβαση στη μουσική και ο κόσμος διψούσε να ακούσει τις νέες κυκλοφορίες από τις κασέτες και τα τότε νέα βινύλια τα οποία συνέλεγε ο Γιάννης που σήμερα ξεπερνούν κατά πολύ τα 3000 άλμπουμ.

 

Δες τη συνέχεια του άρθρου στο Coremag.gr

 

 

Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης