Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός, Γουίλ Φέρελ και η Αμερικανίδα ηθοποιός, με ενεργό ρόλο στην προώθηση των δικαιωμάτων της LGBTQ κοινότητας, Λαβέρν Κοξ θα είναι ειδικοί προσκεκλημένοι στην απονομή των βραβείων Podcasts 2021 του iHeartRadio.

Η online τελετή απονομή αναγνώρισης των καλύτερων podcasts θα προβληθεί μέσω του καναλιού του iHeartRadio στο YouTube και των σελίδων του στο Facebook και θα μεταδοθεί μέσων των ραδιοφωνικών σταθμών του iHeartMedia στις 21 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις υποψηφιότητες προηγείται το Office Ladies με τις Τζένα Φίσερ και Άντζελα Κϊνσεϊ, το οποίο διεκδικεί βραβεία σε τέσσερις κατηγορίες, μεταξύ άλλων Podcast της Χρονιάς και Καλύτερο Κωμικό Podcast.

Η τραγουδίστρια Γκουέν Στέφανι θα απονείμει το νέο βραβείο, Seneca Women Podcast Award στην ποιήτρια, περφόρμερ καλλιτέχνη και παρουσιάστρια του podcast HER with Amena Brown, Αμίνα Μπράουν. Το βραβείο απονέμεται σε γυναίκες που χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να ενισχύσουν τη φωνή άλλων γυναικών.

Στην online τελετή απονομής των 2021 iHeartRadio Podcast Awards θα συμμετάσχουν επίσης η τραγουδίστρια Τζιλ Σκοτ, ο τραγουδοποιός και μουσικός, Questlove, οι κωμικοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Roy Wood Jr., Νίκι Γκλέιζερ, Μπλέικ Άντερσον κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης