Ο πιανίστας και συνθέτης Θοδωρής Οικονόμου την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» θα αφεθεί για ακόμη μια φορά στη μαγεία της στιγμής, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό σύμπαν με ένα πιάνο το οποίο λειτουργεί σαν ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Οικονόμου με τις όμορφες μελωδίες που συνθέτει, τα δυναμικά ρυθμικά μοτίβα, τις παραπομπές σε Ανατολή και Δύση και επηρεασμένος από την κλασική, την τζαζ αλλά και την παραδοσιακή μουσική, συνθέτει μοναδικές ατμόσφαιρες και πολύχρωμα ηχητικά τοπία, καλώντας μας να ταξιδέψουμε στους διαφορετικούς σκηνικούς χώρους που δημιουργεί μέσω της μουσικής του.

Ένα μοναδικό ταξίδι με υλικά από τον προσωπικό βυθό των ονείρων του, εκεί όπου ζουν και πάλλονται οι πολύ λεπτές χορδές που μας ταρακουνούν, που μας προκαλούν την συγκίνηση που χρειαζόμαστε όλοι για να μπορούμε να συνεχίσουμε.

Οι συναυλίες του Θοδωρή Οικονόμου είναι ένα παιχνίδι ζωντανό με τον κάθε θεατή. Ένα παιχνίδι μελωδικό, αρμονικό, ένα παιχνίδι ρυθμικό, χρωματιστό, έντονο. Ένα παιχνίδι τρυφερό που ζωγραφίζει τη σιωπή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραγωγή: Cricos Productions
Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» , πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο)
Τηλέφωνο: 2106109513, 6944303 274

Εισιτήρια :
Α’ Ζώνη: 15€
Β΄ Ζώνη: 13€
Εξώστης: 10€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης