Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα θα εμφανιστούν στο ημίχρονο του Super Bowl 2020, όπως ανακοίνωσε η National Football League (NFL), διοργανώτρια αρχή του ομώνυμου πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 2020 στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens, της Φλόριντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο τραγουδίστριες, από την Λατινική Αμερική, που έχουν κυκλοφορήσει τραγούδια στα αγγλικά και τα ισπανικά, θα δώσουν τη δική τους παράσταση στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα.

Η εταιρεία Roc Nation του ράπερ, παραγωγού και συζύγου της Μπιγιονσέ, Jay-Z, είναι συμπαραγωγός του 100ού ημιχρόνου του NFL που θα μεταδοθεί live από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Αν η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ παραμείνουν οι μοναδικές ερμηνεύτριες του σόου, θα είναι η πρώτη φορά που δύο γυναίκες θα αναλάβουν το σόου, χωρίς τη συμμετοχή άνδρα καλλιτέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ημίχρονο του αγώνα Superbowl αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε σε δελτίο Τύπου: «Από τότε που είδα την Νταϊάνα Ρος να πετάει στον ουρανό στο Show Halftime, ονειρεύτηκα να εμφανιστώ στο Super Bowl και τώρα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό όχι μόνο, επειδή είναι η 100ή επέτειος του NFL, αλλά και επειδή θα ερμηνεύσω τραγούδια με μία Λατίνα συνάδελφο.

Ανυπομονώ να περιμένω να δείξω τι μπορούν να κάνουν τα κορίτσια μας στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου».

Ενθουσιασμένη η Σακίρα, έγραψε στα social media… «πάμε να βάλουμε φωτιά στον κόσμο, δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό».

Πέρσι στο ημίχρονο του Superbowl εμφανίστηκαν οι Maroon 5, συνοδευμένοι από τους Travis Scott και Big Boi.

Η Ριάνα και η Cardi B αποκάλυψαν ότι απέρριψαν προτάσεις να εμφανιστούν στο σόου, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κόλιν Κάπερνικ, σούπερ σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος λόγω της πολιτικής στάσης του, βρίσκεται χωρίς ομάδα στο NFL.

Ο Κόλιν Κάπερνικ είχε προκαλέσει αίσθηση το 2016, όταν – σε ένα φιλικό της ομάδας του γονάτισε κατά την ανάκρουση του αμερικανικού εθνικού ύμνου διαμαρτυρόμενος για την αστυνομική αυθαιρεσία που έχει προκαλέσει θανάτους Αφροαμερικανών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης