Ένα ατελείωτο party με αστείρευτο κέφι, ενέργεια και ζωντάνια ήταν το αποτέλεσμα της συνεύρεσης των μοναδικών Tonino Carotone, Locomondo και Πάνου Μουζουράκη.

Στο κατάμεστο Διογένης Studio όλοι έγιναν μία παρέα, χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα εκρηκτική και συνάμα ζεστή και παρεΐστικη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βραδιά ξεκίνησε με την ιδιαίτερη και χαρισματική Σοφία Κουρτίδου.

Ακολούθησαν οι Locomondo, που απέδειξαν άλλη μια φορά ότι έχουν φανατικό κοινό που τους ακολουθεί παντού με την ίδια ανεξάντλητη ενέργεια. Σταθεροί σε αυτό που κάνουν εδώ και 13 χρόνια παρέσυραν τους πάντες στους δικούς τους ρυθμούς, κάνοντας και τον πιο δύσκολο θεατή να τραγουδά «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά, ο καλλιτέχνης έκπληξη Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε στα ισπανικά προαναγγέλοντας τον «e un mondo difficile» Τonino Carotone.

Ο παθιασμένος Βάσκος τροβαδούρος με την σπανιόλα συντρόφισσά του Piluka, ξεσήκωσε το κοινό με την μεσογειακή punk ενέργειά του.

Ska, reggae, latin, rock σε συνδυασμό με στοιχεία από την Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική, και Μεξικάνικη λαϊκή μουσική πλημμύρισαν τον Διογένη, που διαμορφώθηκε ανάλογα για να φιλοξενήσει αυτόν τον χειμαρρώδη καλλιτέχνη.

Με σήμα κατατεθέν το μαφιόζικο καπέλο, o Τonino Carotone τραγούδησε τον «Αmericano» παρέα με τον εξαιρετικό Πάνο Μουζουράκη και λίγο μετά υποδέχθηκε στη σκηνή τους Locomondo!

O απρόβλεπτος και αυθόρμητος Tonino μίλησε ελληνικά, χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τον Μάρκο Κούμαρη κάποιες από τις επιτυχίες του, αλλά και το «Πού ‘σαι Θανάση», αποδεικνύοντας την αγάπη και τον σεβασμό του στην ελληνική μουσική σκηνή!

Και κάπως έτσι η βραδιά έκλεισε με τον κόσμο να φεύγει τραγουδώντας, γεμάτος ανεπανάληπτες «μουσικές εικόνες»!

Διαβάστε τη συνέντευξη των Locomondo στο zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης