Όταν οι The Strokes ανακοινώθηκαν ως νικητές στην κατηγορία Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ στην τελετή απονομής των Grammys 2021, δεν το κατάλαβαν.

Τα μέλη της μπάντας, Τζούλιαν Καζαμπλάνκας, Νικολάι Φρέιτσουρ και Φαμπ Μορέτι εμφανίστηκαν μέσω διαδικτυακής κάμερας στην εικονική τελετή, στάθηκαν αδέξια και παρέμειναν σιωπηλοί καθώς λόγω προβλημάτων σύνδεσης δεν άκουσαν την ανακοίνωση ότι κέρδισαν Grammy για το άλμπουμ τους του 2020, «The New Abnormal».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διακόπτεται, ποιος κέρδισε;» είπε ο Φρέιτσουρ σαστισμένος και για λίγα λεπτά τα μέλη της μπάντας έμειναν παγωμένα στην οθόνη.

Έπειτα από λίγο η παρουσιάστρια Jhené Aiko επανέλαβε την ανακοίνωση και το συγκρότημα άρχισε να πανηγυρίζει. «Συγγνώμη δεν μπορούσαμε να ακούσουμε» είπε ο αρχηγός του γκρουπ Τζούλιαν Καζαμπλάνκας.

Είναι το πρώτο Grammy του indie rock συγκροτήματος από τη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Ο Τζούλιαν Καζαμπλάνκας με αφορμή το βραβείο βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την αντιπάθειά του στη blues rock. Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μίλησε για την κατάσταση της ροκ μουσικής σήμερα. «Πάντα αστειεύομαι για το rock’n’roll, οπότε νομίζω ότι είναι κάπως αστείο, ή φοβερό ή σωστό, που κερδίσαμε το βραβείο» είπε.

 

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι που λένε ότι τα πράγματα είναι νεκρά, απλά νιώθω ότι αυτό σημαίνει ότι η φαντασία τους, πιθανώς, πέθανε…. Ειλικρινά, υπάρχει χώρος για τόσα πολλά είδη μουσικής – όχι απαραίτητα blues rock, παρακαλώ, όχι άλλο από αυτό» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης