Το γεγονός ότι το Facebook μπλοκάρει αναρτήσεις του δίσκου «Τους έχω βαρεθεί», του Θάνου Μικρούτσικου με τα Υπόγεια Ρεύματα, κατήγγειλαν οι χρήστες που επιχειρούν να αναρτήσουν κάποιο κομμάτι από τον εν λόγω δίσκο.

Όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα μέσω του δικού του λογαριασμού, το πρόβλημα δημιουργείται από το ότι στο εξώφυλλο του δίσκου φιλοξενείται ένα άγαλμα, το οποίο για το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης θεωρείται ότι παραβιάζει τους όρους περί γυμνού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προφανώς οι υπεύθυνοι του μέσου δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα πραγματικά χυδαίο περιεχόμενο από το εξώφυλλο αυτού του δίσκου που περιέχει το γυμνό σώμα ενός αγάλματος. Να βάλουμε ράσο και στην Αφροδίτη της Μήλου;» αναρωτιέται το συγκρότημα.

Το facebook μπλοκάρει αναρτήσεις των τελευταίων ετών του τραγουδιού Μικρόκοσμος (και όλων των τραγουδιών του δίσκου, όπως αποδεικνύεται από τα δεκάδες μηνύματα) από τον δίσκο «Τους έχω βαρεθεί» με τον Θάνο Μικρούτσικο! Μας το έχουν στείλει αρκετοί φίλοι τις τελευταίες ημέρες.
Προφανώς οι υπεύθυνοι του μέσου δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα πραγματικά χυδαίο περιεχόμενο από το εξώφυλλο αυτού του δίσκου που περιέχει το γυμνό σώμα ενός αγάλματος. Να βάλουμε ράσο και στην Αφροδίτη της Μήλου; Η παράνοια της διαδικτυακής κοινωνίας αντικατοπτρίζει τη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα. Καλή τύχη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να το λοιπόν γιατί δεν καταδέχουμαι
να υψώσω το κεφάλι στ’ αστροφώτιστα διαστήματα.»

https://www.youtube.com/watch?v=F7e0n1hmqoM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης