Αλληλοσυγκρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το εάν θα πραγματοποιηθεί ή όχι το προγραμματισμένο τριήμερο φεστιβάλ Woodstock τον ερχόμενο Αύγουστο, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του.
 
Το «Woodstock 50» είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 18 Αυγούστου στο Watkins Glen στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, με τη συμμετοχή του Jay-Z, της Μάιλι Σάιρους και των Killers.
 
Τη Δευτέρα όμως, ο κύριος επενδυτής της εκδήλωσης δήλωσε ότι το φεστιβάλ θα ακυρωθεί.
 
«Παρά την τεράστια επένδυση χρόνου, προσπάθειας και δέσμευσής μας, δεν πιστεύουμε ότι η παραγωγή του φεστιβάλ μπορεί να πραγματοποιηθεί ως ένα γεγονός που αξίζει το όνομα του Woodstock, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την υγεία και την ασφάλεια των καλλιτεχνών, των συνεργατών και των παρευρισκομένων» δήλωσε η εταιρεία Dentsu Aegis Network, μέλος της Dentsu Inc.
 
«Ως αποτέλεσμα και μετά από προσεκτική εξέταση, το Amplifi Live της Dentsu Aegis Network, συνεργάτης του Woodstock 50, αποφάσισε να ακυρώσει το φεστιβάλ».
 
Αλλά σε μια δήλωση προς το ηλεκτρονικό περιοδικό Pitchfork αργότερα την ίδια ημέρα, οι διοργανωτές του φεστιβάλ είπαν ότι η εκδήλωση θα προχωρήσει με νέο χρηματοδότη, προσθέτοντας ότι: «θα είναι μια έκρηξη».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης