Οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες συναντήθηκαν «μουσικά», μετά από χρόνια, πριν λίγες εβδομάδες για δύο μόνο συναυλίες στον ΦΣ Παρνασσός.

«Τα τραγούδια κύκλους κάνουν» κι έτσι το πρόγραμμα που παρουσίασαν οι δύο τραγουδίστρες με τη σύμπραξη των, Τάκη Φαραζή στο πιάνο και Ντέιβιντ Λιντς στο σαξόφωνο, γοήτευσε το κοινό από την πρώτη κιόλας συναυλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες δύο συναυλίες έγιναν αμέσως sold out, και ακολούθησαν άλλες δυο με την ίδια απήχηση ( Παρασκευή και Σάββατο, 2 και 3 Φεβρουαρίου).

Η μεγάλη ζήτηση και προσέλευση του κοινού δημιούργησε την ανάγκη για μια ακόμα συναυλία.
Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το εξαιρετικό πρόγραμμα εκ νέου στις 10 Φεβρουαρίου για μια τελευταία συναυλία στη διαχρονικής αξίας και ομορφιάς αίθουσα του Φ.Σ Παρνασσός.

Μια μεγάλη μουσική διαδρομή κι ένα αρμονικό πάντρεμα με συνθέτες από τον Μίκη και τον Μάνο , τον Μικρούτσικο, τον Σαββόπουλο, την Ρεμπούτσικα και τον Καλατζόπουλο αλλά και ξένες αγαπημένες μπαλάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο η Μαρία Φαραντούρη όσο και η Έλλη Πασπαλά μοιάζει να βρήκαν μια κοινή «μουσική πατρίδα».
Τα κρύα βράδια πλημμύρισαν μελωδία, νοσταλγία και τα τραγούδια που κύκλους κάνουν έγραψαν μια από τις πιο όμορφες συναντήσεις του εφετινού μουσικού αθηναϊκού χειμώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης