H Julia Stone κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Dance» μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη.
 
Το υπέροχο video clip του τραγουδιού που θέλει να περάσει ένα πολύ όμορφο μήνυμα σκηνοθέτησε η Jessie Hill ενώ πρωταγωνιστούν η Susan Sarandon και ο Danny Glover!

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τους δύο πολυβραβευμένους πρωταγωνιστές, η Hill δημιούργησε ουσιαστικά μια ταινία μικρού μήκους που αφηγείται με αισθησιακή και παιχνιδιάρικη διάθεση τον ενθουσιασμό, την προετοιμασία και τη διαδικασία του πρώτου ραντεβού δύο ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας. Η κάμερα τους παρακολουθεί στα σπίτια τους καθώς ετοιμάζονται, ενώ στη συνέχεια καταλήγουν να χορεύουν στο δρόμο της Νέας Υόρκης αγκαλιασμένοι. Η Susan Sarandon και ο Danny Glover απεικονίζουν στο video όλη τη συγκίνηση και την προσδοκία ενός καινούργιου έρωτα, υπενθυμίζοντας στον θεατή ότι η μαγεία της επαφής είναι κάτι εγγενές στην ίδια τη φύση του ανθρώπου ανεξάρτητα από την ηλικία του.  
 

 Η Hill λέει: «Ήθελα να κάνω ένα αξέχαστο video με ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την αγάπη, ειδικά τώρα που υπάρχει ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά και να συνδεθούμε. Ήθελα επίσης να εξερευνήσω μια ηλικία που δεν ακουμπάμε εύκολα και να επανεξετάσουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ωριμότερα χρόνια. Το να έχω δύο είδωλα, όπως η Susan και ο Danny, να δίνουν πνοή σε όσα φανταζόμουν ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.»
 
Κυκλοφορεί από την BMG
 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης