Σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια και αυτοσχεδιασμούς πάνω στη μουσική των χωρών της Μεσογείου και τη φωνή της Lamia Bèdioui θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όσοι και όσες βρεθούν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης τo Σάββατο 14 Ιουλίου.

Η μουσική παράσταση μας υπόσχεται μια μαγική διαδρομή γύρω από τη Μεσόγειο, την Έσω Θάλασσα των Ελλήνων, τη Mare Nostrum των Ρωμαίων, τη Bahr El Abiadh των Αράβων, με σταθμούς στην Τυνησία, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Ελλάδα, τη Νότια Γαλλία, τη Νότια Ιταλία, την Ισπανία, την Κορσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλευρό της Lamia Bèdioui (τραγούδι, αφήγηση) θα βρίσκονται οι μουσικοί: Γιώργος Βουρνάς (ούτι, κιθάρα, καβάλι, μαντολίνο, νέυ, φωνητικά), Φώτης Μυλωνάς (φλάουτο, φλογέρες), Γιάννης Ζαρίας (βιολί), Λουκάς Μεταξάς (κρουστά).

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης