Συναυλία ευγνωμοσύνης έδωσε στους κήπους του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» η χορωδία «Αρμονία» Θεσσαλονίκης ως ένα ευχαριστήριο αφιέρωμα των πολιτών προς το προσωπικό όλων των νοσοκομείων της Ελλάδας, για τη μάχη που έδωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Στη χορωδία την οποία διηύθυνε ο μαέστρος-δικηγόρος Ν. Κυριακού μετείχαν μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ η προϊσταμένη νοσηλεύτρια του Θεαγενείου Χριστίνα Ζωκίδου απήγγειλε το ποίημα της με τίτλο «Ύμνος στη νοσηλεύτρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του «Άγιος Δημήτριος» Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του «Αγίου Δημητρίου» Ματθαίος Τσούγκας, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρήστος Μήττας, η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκοκομείου Βασιλική Τραούδα και ο διοικητής του «Γ.Γεννηματάς-Άγιος Δημήτριος», Γεώργιος Κούτρας.

Στη συναυλία εκτός από το προσωπικό του νοσοκομείου παρευρέθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης