Η βασίλισσα της κάντρι, Λορέτα Λιν έχει μεγάλα σχέδια για τα 87α γενέθλια της τον προσεχή Απρίλιο, αφού θα λάβουν τη μορφή μιας συναυλίας-φόρο τιμής στην τραγουδίστρια-τραγουδοποιό με τα πολλά χρυσά άλμπουμ, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι αστέρες της δημοφιλούς μουσικής σκηνής.

Η Λορέτα Λιν ανακοίνωσε ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στο Νάσβιλ, του Τενεσί στο Bridgestone Arena και ότι θα πάρουν μέρος οι Τζακ Γουάιτ, Γκαρθ Μπρουκς, Τζορτζ Στρέιτ, Κιθ Έρμπαν, Άλαν Τζάκσον, Μαρτίνα ΜακΜπράιντ, Τρίσα Γίαργουντ και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λορέτα Λιν κυκλοφόρησε πέρσι το άλμπουμ της «Wouldn’t It Be Great», αλλά δεν έχει εμφανιστεί ζωντανά από το 2017, όταν υπέστη εγκεφαλικό και δεν παρέστη στην παραλαβή τιμητικής διάκρισης στο σόου Καλλιτέχνες της Χρονιάς του τηλεοπτικού δικτύου Country Music Television τον περασμένο Οκτώβριο λόγω ασθένειας.

Η αυτοβιογραφία της Λορέτα Λιν «Coal Miner’s Daughter» (Η Κόρη του Ανθρακωρύχου), που φέρει τον ίδιο τίτλο με μεγάλη επιτυχία της έγινε ταινία που βραβεύθηκε με Όσκαρ και με πρωταγωνιστές τους Σίσι Σπέισεκ και Τόμι Λι Τζόουνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλμπουμ της Van Lear Rose που κυκλοφόρησε το 2004 την παραγωγή ανέλαβε ο τραγουδιστής και της εναλλακτικής ροκ, μέλος του συγκροτήματος «White Stripes», Τζακ Γουάιτ. Η Λορέτα Λιν και ο Τζακ Γουάιτ ήταν εκείνη τη χρονιά υποψήφιοι για πέντε Grammys και κέρδισαν δύο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης