Η ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη έπειτα από μία σειρά συναυλιών στην Ευρώπη, επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 22 Αυγούστου για μια βραδιά γεμάτη από τα τραγούδια αγαπημένων ταινιών από τη μεγάλη οθόνη. Στο πρώτο μέρος θα ακούσουμε κομμάτια από τον παγκόσμιο κινηματογράφο ενώ στο  δεύτερο μέρος τη σκυτάλη παίρνει ο ελληνικός κινηματογράφος με την πλαισίωση και την καλλιτεχνική συμβολή των δύο σταθερών συνεργατών της τραγουδίστριας, του Γιώργου Αθανασίου στην κλασική κιθάρα και του Σταύρου Παργινού στο τσέλο και το μαντολίνο.

 
Ένα υπέροχο ταξίδι το οποίο ξεκινάει με μακρινές αναφορές του κινηματογράφου και καταλήγει σε χαρακτηριστικά τραγούδια των ελληνικών ταινιών που έχουν αφήσει ιστορία στον τόπο μας.
 
H αγάπη, το πάθος, ο έρωτας, ο πόνος και η ίδια η ζωή πλέκουν ιστορίες γύρω από τα τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει. Το σκηνικό του κήπου είναι το πλέον κατάλληλο για να εκτυλιχθεί μια νέα «ταινία» στην καλοκαιρινή Αθήνα. Με τους θεατές πρωταγωνιστές και την πόλη μας ως το πιο συναρπαστικό φόντο, τα τραγούδια θα έχουν πάλι τον πρώτο λόγο.
 
Παίζουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέτη Κασιώνη – τραγούδι

Γιώργος Αθανασίου – κλασική κιθάρα
Σταύρος Παργινός – τσέλο, μαντολίνο

 Απαραίτητη η κράτηση θέσεων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

info:

Café Νομισματικού Μουσείου – Πανεπιστημίου 12, Αθήνα                             

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3610067 |

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης