Με τον μοναδικό Σταμάτη Γονίδη, την εκρηκτική Ελένη Χατζίδου και τον εντυπωσιακό Σάκη Αρσενίου απογειώνεται και κλείνει ένας υπέροχος χρόνος για το Frangelico.

Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής μετά από ένα ένα σχεδόν χρόνο συνεχούς λειτουργίας και αμέτρητες βραδιές κεφιού και διασκέδασης ολοκληρώνει το πρόγραμμα της πιο επιτυχημένης σεζόν του!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Frangelico, σημείο αναφοράς στην Αθηναική νύχτα επιβεβαίωσε και πάλι την πρωτοκαθεδρία του! Από το καλοκαίρι της προηγούμενης χρονιάς και μέχρι τώρα το Frangelico έδωσε δυναμικά το παρόν στις νύχτες μας με τρία από τα πιο δυνατά καθαρόαιμα λαικά σχήματα της Αθήνας. Το καλοκαίρι ήταν ο hot Χρήστος Χολίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης, τον χειμώνα μας τον περάσαμε με τον μεγάλο Αντύπα και τον υπέροοχο Χρήστο Μενιδιάτη και τώρα ο Σταμάτης Γονίδης, με ένα εντυπωσιακό line up ρίχνουν αυλαία σε μια χρονιά που για μια ακόμη φορά έγραψε ιστορία.

Απίστευτα βράδια κεφιού και διασκέδασης για μια ακόμη χρονιά έκαναν το Frangelico το πιο hot σημείο της πόλης. Με δυναμικό και νεανικό κοινό, επώνυμους στα πρώτα τραπέζια και φανατικούς στα μπαρ, γεννήθηκαν αφορμές για δεκάδες γενέθλια, μπάτσελορ και γιορτές με χιλιάδες φίλους «στα τραπέζια» …

Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταία Παρασκευή και τελευταίο Σάββατο, ώστε να μαζέψουμε δυνάμεις και να επιστρέψουμε για περισσότερα …

Οπως είπε και ένας μεγάλος movie star …. «Ι’ll Be Back»

Eτοιμαστείτε, γιατί μετά το Πάσχα στο Frangelico θα γίνει πανικός!!!!

Το νέο «καυτό» καλοκαιρινό σχήμα θα ανακοινωθεί σύντομα …μείνετε συντονισμένοι!!

Frangelico
Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Τηλ. 210 9843 250

Τιμή φιάλης:
Πέμπτη – Παρασκευή: 140 ευρώ/ 4 άτομα
Σάββατο: 150 ευρώ/ 4 άτομα

Φοιτητική τιμή:
Πέμπτη: 110 ευρώ /6 άτομα
Παρασκευή: 120 ευρώ/ 6 άτομα
Σάββατο: 130 ευρώ/ 6 άτομα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης