Σταύρος Ξαρχάκος – Χάρις Αλεξίου «Γιώργος Ζαμπέτας κατά Ξαρχάκο»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος που μπαίνει στη ψυχή των τραγουδιών και η Χάρις Αλεξίου που τραγουδά τις μελωδίες τους, θα μας αποκαλύψουν με τον δικό τους αξεπέραστο τρόπο τον μαγικό κόσμο του Γιώργου Ζαμπέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας κόσμος που με χυμώδη και αληθινή γλώσσα επισημαίνει κυρίως τις κακές συμπεριφορές του νεοελληνικού μας βίου που διαμορφώσανε το σημερινό μας τραγικό και εφιαλτικό εθνικό και κοινωνικό τοπίο.

Στη σκηνή του Gazarte ως μεταίχμιο της γης και του ουρανού θα υπερίπταται ο Γιώργος Ζαμπέτας περιβαλλόμενος από μια ουράνια ανθοδέσμη αθανάτων συνοδοιπόρων, με ανέλπιστες συναντήσεις όπως αυτή του Τζακ Ο’Χάρα με τον Κουρτ Βάιλ, του Θανάση με τον Έντβαρντ Γκρηγκ, του μυστήριου τύπου με τα μαύρα γυαλιά με τον Ντέιβ Μπρούμπεκ… που τα συγγενικά τους ακούσματα περιέχουν όλο τον οίστρο της ζωής. Τον οίστρο που η ασπαίρουσα θεία Χάρις, Αλεξίου η άνασσα, μας ανοίγει τους ορίζοντες και τις ψυχές της παγκόσμιας πολιτείας. Αεροναύτες μουσικοί θα συνοδεύουν αυτή τη υπερκόσμια παρέλαση κρατώντας ορατά μουσικά όργανα που θα παράγουν ήχους αόρατους, υπερκόσμιους με απόκρυφα νοήματα. Και η βρόχα θα πίπτει λούζοντας τους γαλαξίες μιας χίμαιρας με εξαίσιες αρμονίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους οι μουσικοί:

Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο
Βασίλης Δρογκάρης – Ακορντεόν
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα
Ηρακλής Ζάκκας – 1ο Μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας – Μπουζούκι
Γιώργος Λιμάκης – Κιθάρες
Αντώνης Τσίγκας – Κοντραμπάσο

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Στέφανος Χατζόπουλος
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Σάββατο oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 – Ώρα έναρξης: 21.30
Κυριακή oι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 – Ώρα έναρξης: 20.00

Gazarte

Σάββατο 21:30
Κυριακή 20:00
Εισιτήρια
Προπώληση: Α’ Ζώνη 45€ Ι Β’ Ζώνη 35€ Ι Γ’ Ζώνη 25€ Ι Όρθιοι 13€
Ταμείο: Α’ Ζώνη 48€ Ι Β’ Ζώνη 38€ Ι Γ’ Ζώνη 28€ Ι Bar 15€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Μαύρο Θέατρο της Πράγας στο Christmas Theater

Ο ιδρυτής του Μαύρου Θεάτρου Jiri Srnec παρουσιάζει το αυθεντικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας.
Τα ωραιότερα παραμυθία που αγαπήσαμε! Από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων μέχρι τον Πήτερ Παν!

Ένα ατελείωτο ταξίδι στην χώρα της φαντασίας και του ονείρου με τα ωραιότερα παραμύθια!

58 χρόνια ζωής κλείνει εφέτος το περίφημο Μαύρο Θέατρο της Πράγας, που ίδρυσε ο 86χρονος σήμερα Ζίρι Σρνετς. Η τσέχικη αυτή ομάδα με τους καλλιτέχνες της (ηθοποιοί, που είναι συγχρόνως κουκλοπαίκτες, μίμοι και χορευτές) έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει μια παράσταση με τα ωραιότερα παραμύθια έτσι όπως τα παρουσιάζει ο ιδρυτής του Μαύρου θεάτρου της Πράγας!

«Καλώς ήρθατε στη μαγική αυλαία! Πλησιάστε και θαυμάστε την ομορφιά και την ιδιοφυΐα! Θα παρακολουθήσετε μια επίδειξη θαυμάτων του σύγχρονου κόσμου.

Προσπαθήστε μόνο να θυμάστε ότι τα μόνα θαύματα που μπορούν να μας σώσουν, είναι αυτά που συμβαίνουν μέσα μας!»

Με αυτά τα λόγια μας υποδέχεται στο Μαύρο Θέατρο της Πράγας ο Ζίρι Σρνετς, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της παράστασης, που είναι επιπλέον μουσικός, ζωγράφος και ποιητής και είναι ο ιδρυτής του. Η τέχνη του Μαύρου Θεάτρου, ενός από τους γνωστότερους παγκοσμίως εκπροσώπους της τσέχικης δραματικής τέχνης, στηρίζεται στο μαύρο που δε φαίνεται πάνω στο μαύρο. Οι ηθοποιοί – χειριστές των αντικειμένων, ντυμένοι στα μαύρα, παίζουν μπροστά από το μαύρο φόντο της σκηνής, αόρατοι για τους θεατές. Έτσι, τα πολύχρωμα αντικείμενα που χειρίζονται είναι σαν να αιωρούνται στον αέρα και ζουν τη δική τους ανεξάρτητη ζωή. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και ο ιδιαίτερος φωτισμός, ώστε να αναδεικνύονται τα χρώματα σε σκηνικά, αντικείμενα και ανθρώπινες φιγούρες και να «εξαφανίζονται» οι τεχνικοί και ηθοποιοί, που κουβαλούν τα αντικείμενα, πετυχαίνοντας την ψευδαίσθηση του «πετάγματος».

Η παράσταση που θα μας παρουσιάσει έχει τίτλο «Ανθολογία» και περιέχει σκηνές από τις καλύτερες παραστάσεις του: «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων», «Πήτερ Παν», «Ιπτάμενο Ποδήλατο» κ.α.

Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ)

8 Δεκεμβρίου 2018 Σάββατο 16:0020:00

9 Δεκεμβρίου 2018 Κυριακή 12:0016:00

7 Δεκεμβρίου 2018 – 9 Δεκεμβρίου 2018

Εισιτήρια

Πλατεία και Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα)
VIP Ζώνη: Κανονικό 54€, Παιδικό: 27€
Α Ζώνη: Κανονικό 44€, Παιδικό: 22€
Β Ζώνη: Κανονικό 36€, Παιδικό: 18€

Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας)

Γ Ζώνη: Κανονικό 26€, Παιδικό – Εφηβικό – Φοιτητικό – 65+, Ανέργων, Πολύτεκνων: 13€
Δ Ζώνη: Κανονικό 18€, Παιδικό – Εφηβικό – Φοιτητικό – 65+, Ανέργων, Πολύτεκνων: 9€
Ε Ζώνη: Κανονικό 10€, Παιδικό – Εφηβικό – Φοιτητικό – 65+, Ανέργων, Πολύτεκνων: 5€



«Μια ζωή στο θέατρο» του Ντέιβιντ Μάμετ

Σκηνοθεσία: Τάσος Πυργιέρης

Το έργο γραμμένο το 1977 από τον βραβευμένο με πούλιτζερ Ντέιβιντ Μάμετ, παρουσιάζει τον κόσμο των παρασκηνίων του θεάτρου, όπως τον κατέγραψε ο ίδιος ο συγγραφέας το μικρό διάστημα που εργάστηκε ως ηθοποιός.Ο Ρόμπερτ και ο Τζον είναι ηθοποιοί και όπως όλοι οι ηθοποιοί, περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στο θέατρο. Μελετούν, δοκιμάζουν ρόλους, δέχονται το χειροκρότημα – ενίοτε και την αδιαφορία – του κοινού και την άλλη μέρα αρχίζουν πάλι από την αρχή. Το έργο “Μια Ζωή στο Θέατρο” είναι γραμμένο το 1977 από τον Ντέιβιντ Μάμετ. Η αγάπη του συγγραφέα για το θέατρο και τους ηθοποιούς, τον οδήγησαν στο να καταγράψει τις κρυφές στιγμές, την αγωνία, την προετοιμασία και τα συναισθήματα των ηθοποιών μεταφέροντας στο κοινό λεπτομέρειες από το επάγγελμά τους. Πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την παράσταση. Λεπτομέρειες που προέκυψαν από την παρατήρηση του ίδιου του συγγραφέα κατά το σύντομο διάστημα που εργάστηκε και ο ίδιος ως ηθοποιός.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Αλέξης Ρίγλης
Σκηνοθεσία: Τάσος Πυργιέρης
Μουσική: Δημήτρης Μαραμής
Σκηνογραφία: Χριστίνα Κάλμπαρη
Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Δραματολόγος: Σέβη Ματσακίδου
Κίνηση: Βασίλης Σκαρμούτσος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Φρόσω Μάνη, Θωμαΐς Χειλά
Φροντιστήριο: Βασιλική Τσιλιγκρού
Επιμέλεια κομμώσεων: Χρόνης Τζήμος
Μακιγιάζ: Κάκια Πετρέα
Ειδικός συνεργάτης: Ειρήνη Ιορδανίδου
Επιμέλεια Trailer: Σταύρος Συμεωνίδης
Νομικός σύμβουλος: Δημήτρης Καλοχαιρέτης
Παραγωγή: Α.Μ.Κ.Ε. “Ο κύβος”

Ερμηνεύουν:

Γρηγόρης Σταμούλης & Χρήστος Καπενής
Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας – Σκηνή Β
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Κυριακή 19:00
7 Δεκεμβρίου 2018 – 10 Φεβρουαρίου 2019
Εισιτήρια
Κανονικό: 12€
Μειωμένο: 10€
Ατέλειες: 5€



Άννα Βίσση και Διονύσης Σχοινάς ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στον Δήμο Κηφισιάς

Δύο εντυπωσιακές συναυλίες στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων, εορταστικών εκδηλώσεων έρχονται στο Δήμο Κηφισιάς. Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες φωταγωγούν με το Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία και δίνουν την πανηγυρική έναρξη του πλούσιου πολιτιστικού προγράμματος για τον μήνα Δεκέμβριο.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη & Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Ερυθραία στις 19:00, ο Διονύσης Σχοινάς καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με μια μοναδική συναυλία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στην Κηφισιά στις 17:00, η Άννα Βίσση θα ανάψει σε μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κηφισιά. Η Άννα Βίσση με το τεράστιο ρεπερτόριο και την ξεχωριστή φωνή σηματοδοτεί την έναρξη ενός εορταστικού μήνα στην Κηφισιά και υπόσχεται μια μοναδική συναυλία.

Χώροι διεξαγωγής:

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη & Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Ερυθραία

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στην Κηφισιά
Κηφισιά – Ν. Ερυθραία – Εκάλη

8 Δεκεμβρίου 2018 Σάββατο 17:00

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.



«Οι άτρωτοι» του Torben Betts

Τι σχέση μπορεί να έχει η αφηρημένη τέχνη με το ποδόσφαιρο, ο παγκόσμιος καπιταλισμός με τη μπύρα, τα σπαράγγια με τα παιδιά όλου του κόσμου; Ο πόνος και το γέλιο είναι κοινά στους ανθρώπους ή ποτέ δεν θα μπορέσουν να υπερβούν τις ταξικές διαφορές τους;

Γράφοντας τους «Άτρωτους», ο Betts διερευνά με χιούμορ και συγκίνηση, τη σύγκρουση των διαφορετικών τάξεων και της κουλτούρας τους. Με την οικονομική ύφεση να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο η Έμιλυ, μια πολιτικοποιημένη και εναλλακτική εικαστικός και ο Όλιβερ, πρώην δημόσιος υπάλληλος από μεγαλοαστική οικογένεια, αποφασίζουν να μετακομίσουν από το Λονδίνο σε μια μικρή πόλη της βόρειας Αγγλίας. Ο Όλιβερ, δουλεύει τώρα ως free lancer, ενώ η Έμιλυ, η οποία δεν πιστεύει στον γάμο, στην ιδιοκτησία ή οτιδήποτε συμβατικό, ονειρεύεται να φτιάξει μια καλλιτεχνική κοοπερατίβα. Φτάνοντας στον καινούργιο τους προορισμό, στη λαϊκή γειτονιά της επαρχιακής πόλης, που διάλεξαν για «να ζήσουν ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους», όπως λέει η Έμιλυ, προσκαλούν ένα βράδυ στο σπίτι τους, τους καινούριους τους γείτονες: την Ντων, μια γραμματέα οδοντιατρείου και τον Άλαν, ένα ταχυδρόμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, τον στρατό και την μπύρα. Σύντομα, τις κωμικές καταστάσεις διαδέχονται οι αναπάντεχες ανατροπές και η ευγένεια δίνει την θέση της στην ειρωνεία, τον θυμό και τα δάκρυα, ενώ οι ήρωες καλούνται να υπερασπιστούν την οικογένεια τους, τα πιστεύω τους και το γούστο τους, να αποκαλύψουν τα όνειρα τους και τις ματαιώσεις τους και να αναμετρηθούν με τις ουσιαστικές αλήθειες της ζωής τους.

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Torben Betts
Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα – Καλογήρου
Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος
Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα
Κοστούμια: Χριστίνα Πανοπούλου
Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιουλία Σταμούλη

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):

Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ειρήνη Μπαλτά και Γιάννης Μπουραζάνας.

Αγγέλων Βήμα

Παρασκευή 21:00

Σάββατο 18:30

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος: 14€

Φοιτητικό, ανέργων: 10€

Ατέλειες ηθοποιών: 5€



«Έγκλημα στο Orient Express» της Αγκάθα Κρίστι

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η απόδοση του πασίγνωστου μυθιστορήματος σε θεατρικό έργο που έκανε ο Κεν Λούντβιχ.

Η ανάμειξη στην ιστορία του διάσημου Ηρακλή Πουαρό, η γοητευτική πλοκή, η γεμάτη μυστήριο και ανατροπές, οι χαρακτήρες και η μεταξύ τους διασύνδεση, συναρπάζουν και γοητεύουν. Όλα είναι διαφορετικά απ’ ότι δείχνουν, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σκηνή. Και όλα καθορίζονται τελικά από το μεγάλο δίλημμα: μπροστά στη φρίκη του φόνου ενός παιδιού, ποια τιμωρία είναι δίκαιη και ηθική, ποιος μπορεί να γλιτώσει από τον θείο και τον ανθρώπινο νόμο…

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλογρίδης
Απόδοση: Ολυμπία Σκορδίλη
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς, Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική Επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος
Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

Παίζουν:

Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάνια Τρύπη, Τάκης Παπαματθαίου, Λένα Δροσάκη, Άγγελος Μπούρας, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Όλγα Πολίτου.

Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Κυριακή 18:00
Κυριακή 21:00
Τετάρτη 19:30
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:00
Σάββατο 21:00

Εισιτήρια

16€, 18€, 20€, 25€



«Τω μάθειμα» από τον Δημήτρη Κομνηνό και την Ομάδα 90 οC.

Η παράσταση είναι ένα καλά δουλεμένο σχόλιο στη διαφορετικότητα αφού, για να στηθεί, οι συντελεστές της, έκαναν πολύμηνη έρευνα πάνω στην πολιτισμική κρίση της διδακτικής στην Ελλάδα, και την αφιερώνουν στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το 2015. Έγκλημα μίσους που παραμένει ανεξιχνίαστο μέχρι και σήμερα.

Ένας συνεσταλμένος Καθηγητής, γνήσιος εκφραστής της ξύλινης εκπαιδευτικής διαδικασίας, υπό το ανήσυχο βλέμμα της πιστής του Υπηρέτριας, συμβολική εκπρόσωπος της νοσηρής κοινωνίας, παραδίδει μαθήματα γεωγραφίας, αριθμητικής και γλωσσολογίας, σε ένα non binary (εκτός του δίπολου άνδρας-γυναίκα) άτομο. Μέσα από ερωταπαντήσεις που θυμίζουν όλα όσα έχουμε διδαχτεί, ο Ιονέσκο στήνει μια θεατρική παγίδα: με την εξέλιξη του μαθήματος, ο δάσκαλος οδηγεί το Μαθητευόμενο στην πλήρη υποταγή και η ιστορία ξεφεύγει από τη σφαίρα του ρεαλισμού. Μέσα από σκληρές λέξεις και εικόνες, ντυμένες με το σαρδόνιο και υπέροχα ανατρεπτικό χιούμορ του Ιονέσκο, οι χαρακτήρες οδηγούνται στο ολικό χάος, με τον δάσκαλο να γίνεται βίαιος και να δολοφονεί τον μαθητευόμενο του.

Συντελεστές:

Συμπαραγωγή: Ομάδα 90οC / Bios – Exploring Urban Culture
Μετάφραση / Σκηνοθεσία / Φωτισμοί: Δημήτρης Κομνηνός
Ιστορική Έρευνα / Διασκευή / Επιμέλεια σκηνικού χώρου: Ομάδα 90 οC
Πρωτότυπη Μουσική / Visuals: Ανδρέας Τρούσσας
Κινησιολογική́ Επιμέλεια: Πάνος Μεταξόπουλος
Φωτογραφίες: Μάνος Χρυσοβέργης
Make-up / Μαλλιά: Σάλλη Αλ Ταπάς, Άρης Γιάνγκου
Σχεδιασμός γραφιστικού / επικοινωνιακού υλικού: Τσαμπούκος Νικόλαος
Υπεύθυνη παραγωγής / Βοηθός Σκηνοθέτη: Σεμέλη Παπαοικονόμου

Διανομή:

Μαθητευόμενο άτομο: Αλέξανδρος Χούντας

Υπηρέτρια: Μαρίνα Πολυμέρη

Δάσκαλος: Διονύσης Στραβοράβδης

Bios

Κυριακή 21:00

Πέμπτη 21:00

Παρασκευή 21:00

Σάββατο 21:00

6 Δεκεμβρίου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2019

Εισιτήρια

Πέμπτη, Παρασκευή: Γενική Είσοδος 12€

Σάββατο, Κυριακή: Κανονικό Εισιτήριο 14€

«Παλιοί καιροί» του Χάρολντ Πίντερ στο Θέατρο Τέχνης

Συμπαραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Μια αγροικία που έχει μετατραπεί σε σπίτι. Φθινόπωρο. Νύχτα. Χαμηλό φως. Διακρίνονται τρεις φιγούρες. Ο Ντίλι χωμένος βαθιά στην πολυθρόνα, ακίνητος. Η Κέιτ κουλουριασμένη σ’ έναν καναπέ, ακίνητη. Η Άννα στέκεται στο παράθυρο, κοιτάζει έξω. Παλιοί καιροί. Ή μήπως νέοι; Τότε ή μήπως τώρα; Ένας άνδρας και δύο γυναίκες ή μήπως ένας άνδρας και μία γυναίκα, η ίδια, η τότε και η τώρα, αυτή και εκείνη; Ένα ζευγάρι και μία φίλη από τα παλιά ή ένα γυναικείο ζευγάρι και ο παρείσακτος άνδρας; Δύο ζωντανοί και μία νεκρή, δύο ζωντανές και ένας νεκρός ή όλοι νεκροί; Γεγονότα που έχουν συμβεί και ανακαλούνται στη μνήμη ή που δεν έχουν συμβεί ποτέ, αλλά καθώς ανακαλούνται στη μνήμη γίνονται πραγματικότητα;

Συντελεστές:

Μετάφραση: Έρι Κύργια
Σκηνοθεσία: Γιάννης Χουβαρδάς
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Σχεδιασμός φωτισμών: Στέλλα Κάλτσου
Video design: Παντελής Μάκκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλένα Μόσχου

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Μαρία Κεχαγιόγλου, Χρήστος Λούλης, Μαρία Σκουλά
Θέατρο Τέχνης Κ. Κουν, Υπόγειο
Κυριακή 20:00
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 21:15
Παρασκευή 21:15
Σάββατο 18:30
Σάββατο 21:15

29 Νοεμβρίου 2018 – 10 Φεβρουαρίου 2019

Εισιτήρια

Τετάρτη & Παρασκευή: 15€ γενική, 10€ μειωμένο και 8€ ανεργίας
Πέμπτη: 10€ γενική είσοδος
Σάββατο: 18€ γενική και 12€ μειωμένο και ανεργίας
Κυριακή: 16€ γενική και 12€ μειωμένο και ανεργίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης