«Γενούφα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ξεκινά την καλλιτεχνική περίοδο 2018/19 με ένα από τα σημαντικότερα λυρικά έργα του 20ού αιώνα, τη «Γενούφα» του Τσέχου συνθέτη Λέος Γιάνατσεκ, σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση. Πρόκειται για μια σκοτεινή ιστορία βρεφοκτονίας στη μοραβική ύπαιθρο κατά τον 19ο αιώνα: μια μητριά σκοτώνει το νεογέννητο μωρό της ψυχοκόρης της προκειμένου να διευκολύνει την ευτυχία της, όπως πιστεύει. Μια ιστορία ωμού ρεαλισμού, δοσμένη χωρίς συναισθηματισμό σε μια από τις πρώτες όπερες που χρησιμοποιούν αυτούσια την πρόζα ενός λογοτεχνικού κειμένου. Ο Γιάνατσεκ εμπνέεται από την ιδιαίτερη μουσικότητα της τσεχικής γλώσσας και αξιοποιεί τους ξεχωριστούς τονισμούς της, συνθέτοντας την πρώτη του όπερα στην οποία αρθρώνει με σαφήνεια το προσωπικό του ιδίωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μουσική διεύθυνση: Λουκάς Καρυτινός
Σκηνοθεσία: Νίκολα Ράαμπ

Σκηνικά-κοστούμια: Γιώργος Σουγλίδης
Φωτισμοί: Νταβίντ Ντεμπριναί
Κινησιολογία: Φώτης Νικολάου
Διεύθυνση χορωδίας: Αγαθάγγελος Γεωργακάτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γριά Μπούρυγια: Ινές Ζήκου
Λάτσα: Φρανκ Βαν Άκεν
Στέβα: Δημήτρης Πακσόγλου
Νεωκόρισσα (kostelnička): Ζαμπίνε Χογκρέφε (14, 21, 24/10) – Τζούλια Σουγλάκου (19, 27/10, 2/11)
Γενούφα: Σάρα-Τζέιν Μπράντον (14, 21, 24/10) – Μαρία Μητσοπούλου (19, 27/10, 2/11)
Επιστάτης: Γιάννης Γιαννίσης
Δήμαρχος: Δημήτρης Κασιούμης
Σύζυγος του Δημάρχου: Μαργαρίτα Συγγενιώτου
Κάρολκα: Άρτεμις Μπόγρη
Αγρότισσα Κόλουσινα: Μπαρούνκα Πράιζινγκερ
Μπάρενα: Βαρβάρα Μπιζά
Γιάνο: Μιράντα Μακρυνιώτη
Τέτκα: Αναστασία Κότσαλη

Με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΛΣ

Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ – Αίθ. «Σταύρος Νιάρχος»

14 Οκτωβρίου 2018 Κυριακή 18:30

19 Οκτωβρίου 2018 Παρασκευή 20:00
21 Οκτωβρίου 2018 Κυριακή 18:30
24 Οκτωβρίου 2018 Τετάρτη 20:00
27 Οκτωβρίου 2018 Σάββατο 20:00
2 Νοεμβρίου 2018 Παρασκευή 20:00
14 Οκτωβρίου 2018 – 2 Νοεμβρίου 2018

Εισιτήρια:

Τιμές εισιτηρίων: €15, €20, €30, €35, €42, €50, €55, €70
Φοιτητικό, παιδικό: €15 / Περιορισμένης ορατότητας: €10



«H Λίμνη των Κύκνων» στο Μέγαρο Μουσικής

Ο σπουδαιότερος εν ζωή Ρώσος χορογράφος και επί 30 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής των Μπολσόι, έρχεται και πάλι στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι Η Λίμνη των Κύκνων.

Το παραμύθι παρουσιάζει τις αισθηματικές περιπέτειες ενός νέου πρίγκιπα και μιας όμορφης πριγκίπισσας, την οποία ένας κακόβουλος μάγος έχει μεταμορφώσει σε λευκό κύκνο. Η πριγκίπισσα Οντέτ και οι φίλες της περνούν τη ζωή τους παγιδευμένες στη μορφή του κύκνου, από τότε που τις μάγεψε ο μάγος. Τα μάγια μπορεί να λύσει μόνο ο έρωτας, ο οποίος έρχεται με την όψη του ωραίου πρίγκιπα Ζίγκφριντ, που ορκίζεται να σώσει την Οντέτ. Ο μάγος αποπειράται να τον ξεγελάσει και να τον παντρέψει με την κόρη του Οντίλ, τον μαύρο κύκνο, που μοιάζει εκπληκτικά με την Οντέτ. Ο Ζίγκφριντ σύντομα γλιτώνει από την παγίδα του μάγου, παίρνει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και πετούν μαζί στον ουρανό.

Μουσική: Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι
Λιμπρέτο: Γιούρι Γκριγκορόβιτς
Βασισμένο σε εκδοχές σεναρίου των Βλαντιμίρ Μπεκίσεφ και Βασίλι Γκέλτσερ
Χορογραφία: Γιούρι Γκριγκορόβιτς
Σκηνικά-Κοστούμια: Σιμόν Βιρσαλάτζε

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

14 Οκτωβρίου 2018 Κυριακή 16:00 20:00
15 Οκτωβρίου 2018 Δευτέρα 20:00
16 Οκτωβρίου 2018 Τρίτη 20:00
17 Οκτωβρίου 2018 Τετάρτη 20:00

Opera Chaotique και Ομάδα Κουκλοθεάτρου Merlin «Βάτραχοι»

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ξεκινά την καλλιτεχνική περίοδο 2018/19 με μια ξεχωριστή διασκευή της κωμωδίας «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη μέσα από τη σουρεαλιστική ματιά και το άκρως ανατρεπτικό χιούμορ του εκκεντρικού ντουέτου Opera Chaotique και της αναγνωρισμένης Ομάδας Κουκλοθεάτρου Merlin, που από το 1995 δημιουργεί και ζωντανεύει κουκλόκοσμους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το έργο μεταφέρεται στη σημερινή εποχή ως μια αφηγηματική μουσική ιστορία. Ο Διόνυσος μετά από 2.500 χρόνια παραμένει απογοητευμένος από το χαμηλό πνευματικό επίπεδο των ανθρώπων και αποφασίζει να στραφεί ξανά στους πεφωτισμένους νεκρούς του Κάτω Κόσμου.

Στο ταξίδι του συναντάει, εκτός από τον Ευριπίδη και τον Αισχύλο, τους Ρεμπώ, Μπουκόφσκι, Πόε, Εμπειρίκο και άλλα λαμπρά πνεύματα του παρελθόντος, σε μια αναζήτηση που στο τέλος έχει μια απρόσμενη ανατροπή.

Πόλεμοι, προσφυγικό πρόβλημα, φτώχεια, τηλεόραση, θρησκοληψία οδηγούν στην εξαθλίωση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Μπορούν οι άνθρωποι του πνεύματος να σώσουν την ανθρωπότητα από την καταστροφή; Ή έστω να βοηθήσουν; Είναι ο Αριστοφάνης πάντα επίκαιρος ή εμείς είμαστε 2.500 χρόνια πίσω;

Μουσική: Opera Chaotique
Κατασκευή-εμψύχωση κούκλας – Μάσκες: Ομάδα Κουκλοθεάτρου Merlin
Κατασκευή μάσκας τσελίστα: Μάρθα Φωκά
Διασκευή – Σκηνοθεσία – Σκηνικά – Κοστούμια: Opera Chaotique & Ομάδα Κουκλοθεάτρου Merlin

Συμμετέχουν: Opera Chaotique: Γιώργος Τζιουβάρας (τραγούδι, πιάνο, αφήγηση), Χρήστος Κουτσογιάννης (ντραμς, κρουστά) / Ομάδα Κουκλοθεάτρου Merlin: Δημήτρης Στάμου, Ντέμη Παπαδά / Σταύρος Παργινός (βιολοντσέλο), Λητώ Μεσσήνη (υψίφωνος)

Σε συμπαραγωγή με τους Opera Chaotique και την Ομάδα Κουκλοθεάτρου Merlin
Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής

14 Οκτωβρίου 2018 Κυριακή 20:30
3 Μαΐου 2019 Παρασκευή 20:30
4 Μαΐου 2019 Σάββατο 20:30

13 Οκτωβρίου 2018 – 4 Μαΐου 2019

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: €12, €15
Φοιτητικό, παιδικό: €8



Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον Άγιο Δημήτριο

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνει στον Ασύρματο, με πολλή διάθεση.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς» αλλά και τις νέες του επιτυχίες.

Συντελεστές:

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά
Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν
Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. κιθάρα
Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα
Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο

Στο πλαίσιο των «Φθινοπωρινών Γιορτών στην πόλη 2018» του Αγίου Δημητρίου.
Ασύρματος (Πάρκο Ελ. Βενιζέλου)
Ελευθερίου Βενιζέλου

14 Οκτωβρίου 2018
21:00

Εισιτήρια:

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη. Επιθυμητή η προσφορά σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου ή και σε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου.



Παραβάσεις – Άντον Τσέχωφ «Η Κυρία με το Σκυλάκι» & «Καστάνκα»

Με τη νέα σεζόν οι Παραβάσεις, η σειρά θεατρικού αναλογίου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επιστρέφουν στον Φάρο, αυτή τη φορά υπό τη σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου και με θέμα τη μικρή λογοτεχνική φόρμα, δηλαδή τα διηγήματα, σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

Ο Φάρος θα μετατραπεί σε ένα ιδιότυπο λογοτεχνικό σαλόνι και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει γνωστούς ηθοποιούς να μοιράζονται μαζί του διηγήματα μεγάλων συγγραφέων, από τον Έντγκαρ Άλαν Πόε μέχρι τον Γιώργο Ιωάννου. Έξι κυριακάτικα απογεύματα αφιερωμένα σε ισάριθμους μάστορες της γραφής που λάτρεψαν τη “μικρή φόρμα”, έξι δραματοποιημένες αναγνώσεις που απευθύνονται στο σύγχρονο κοινό, αφού προσεγγίζουν ένα κλασικό είδος με καινοτόμο τρόπο.

Η αρχή θα γίνει με τον Άντον Τσέχωφ, έναν από τους σημαντικότερους διηγηματογράφους της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Οι ηθοποιοί Μαρία Ναυπλιώτου και Νίκος Κουρής ερμηνεύουν δύο διηγήματα του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα, την Κυρία με το Σκυλάκι, και την Καστάνκα. Η Κυρία με το Σκυλάκι το γνωστότερο ίσως διήγημα του Τσέχωφ, μια αξέχαστη ιστορία αγάπης γεμάτη ρομαντισμό και θλίψη, στην οποία ο συγγραφέας αναλύει αριστοτεχνικά την συμπεριφορά και τα συναισθήματα των δύο ηρώων. Η Καστάνκα, από την άλλη, είναι η ιστορία μιας χαριτωμένης σκυλίτσας που χάνει το αφεντικό της και καταλήγει σε ένα τσίρκο. Kοντά στους ανθρώπους γνωρίζει διαδοχικά την στοργή, την σκληρότητα, το φόβο, την ευγνωμοσύνη.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κατερίνα Ευαγγελάτου
Ερμηνεύουν: Νίκος Κουρής και Μαρία Ναυπλιώτου
Η πιανίστα Μαρία Παπαπετροπούλου θα ερμηνεύσει στο πιάνο αποσπάσματα από το έργο «Οι Εποχές του Τσαϊκόφσκι».

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ευριπίδου και Λ.Συγγρού Τηλέφωνο: 2168091001, 002, 003

14 Οκτωβρίου 2018
19:00

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.



«Ανθρώπινοι ζωολογικοί κήποι: Ον» από την ομάδα NV Sisterhood

Η θεατρική performance «Ανθρώπινοι ζωολογικοί κήποι: Όν» εστιάζει στον φόβο της ετερότητας πάνω στην οποία χτίζονται προσωπικοί και κοινωνικοί μηχανισμοί συμπεριφορών.

Είναι μια περιήγηση στη σχέση μεταξύ σώματος-νου, διεισδύει στα προσωπικά δεδομένα που δημιουργούνται από τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες και εξετάζει το κατά πόσο υπάρχει – και πού βρίσκεται – η ελεύθερη βούληση. Η παράσταση είναι το τελευταίο μέρος της τριλογίας «Ανθρώπινοι ζωολογικοί κήποι» και είναι εμπνευσμένη από τις εθνολογικές εκθέσεις «Negro Villages» που διεξάγονταν τον 18ο, 19ο και στις αρχές του 20ού αιώνα.

Συντελεστές:

Έρευνα – Σκηνοθεσία – Kείμενο: Νέλλη Πουλοπούλου
Μουσική σύνθεση: Βάλυ Ιωάννου
Δραματουργία: Άννα Τζάκου
Σκηνογραφία- Κοστούμια: Γιάννης Γιαννούλης
Video – Διεύθυνση φωτογραφίας: Θάνος Τσάκωνας
Επιμέλεια κίνησης: Νατάσσα Αρέθα
Κατασκευές: Σωτήρης Καραθανάσης
Διάρκεια: 70′

Ερμηνεία:

Βάλυ Ιωάννου, Νέλλη Πουλοπούλου

Πολυχώρος Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Κυριακή 21:00

Σάββατο 21:00

13 Οκτωβρίου 2018 – 11 Νοεμβρίου 2018

Εισιτήρια

Κανονικό: 10€
Μειωμένο: 8€
Ανέργων, ΣΕΗ: 5€



«Οι μάγισσες της Σμύρνης» της Μάρας Μεϊμαρίδη στο Θέατρο Παλλάς

Το πολυδιαβασμένο ατμοσφαιρικό βιβλίο της Μάρας Μειμαρίδη που καθήλωσε περισσότερους από 900.000 αναγνώστες παγκοσμίως και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στη μεταφορά του στην μικρή οθόνη από τον Κώστα Κουτσομύτη το 2005, ανεβαίνει στη σκηνή του Παλλάς.

H πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή έρχεται τη νέα σεζόν από τις Θεατρικές Σκηνές, σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και ένα θίασο εξαιρετικών ηθοποιών, με στόχο να αποτελέσει σταθμό στα θεατρικά αθηναϊκά δρώμενα.
Στον θίασο πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ευθαλίας, η Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της Κατίνας, που μαγεύει τους Μέμο Μπεγνή –Κωνσταντίνο– και Μελέτη Ηλία –Σύριο Καραμάνο.

Στον καθοριστικό ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η κυρία Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Σμύρνη, 1887. Η Κατίνα είναι μια φτωχή, έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα μάγισσα, που την παίρνει υπό την προστασία της. Έτσι η Κατίνα βάζει στόχο να ανέβει ψηλά. Ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ, λιώματα και μαγικά ποτέ δεν κάνουν λάθος. Καταφέρνει να παντρευτεί τέσσερις άντρες, τον ένα καλύτερο από τον άλλον, τον ένα πλουσιότερο από τον άλλον. Όσο ανεβαίνει πιο ψηλά σε κοινωνική τάξη, η Κατίνα ανακατεύεται στις δουλειές τους και κουμαντάρει άξια τα εμπόρια, τις μπάνκες, τα καπνά, φτάνοντας μια μέρα να γίνει αρχόντισσα όλης της Σμύρνης. Εκατό χρόνια μετά, σ’ ένα σκονισμένο μπαουλάκι στο σπίτι της Αίγινας, βρέθηκαν οι γραφές, τα ξόρκια και τα μαγικά της.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Κίνηση: Δημήτρης Παπάζογλου
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Πρωταγωνιστούν:

Μαρία Καβογιάννη, Σμαράγδα Καρύδη, Μέμος Μπεγνής, Μελέτης Ηλίας και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον ρόλο της Μάγισσας Αττάρτης.

Παίζουν ακόμα αλφαβητικά:

Νικολέτα Βλαβιανού, Μανώλης Γεραπετρίτης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Βερόνικα Δαβάκη, Γιώργος Δεπάστας, Δανάη Μπάρκα, Αθηνά Νιαβή, Γιώργος Παράσχος, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Ευγενία Σαμαρά, Ευσταθία Τσαπαρέλη

Συμμετέχουν 10 ακόμα ηθοποιοί.

Θέατρο Παλλάς

Κυριακή 19:00
Τετάρτη 19:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00

Εισιτήρια

80€-10€



Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού «Εδώ τραγουδάμε!»

Ο Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού επιστρέφουν στο Περιβόλι του Ουρανού.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός. Το πρόγραμμα ανοίγει το έθνικ συγκρότημα Λάου Λάου.

Περιβόλι του Ουρανού

Κυριακή 14:00

Παρασκευή 22:00

Σάββατο 22:00

Εισιτήρια

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2103235517



«Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» στο Θέατρο Χώρα

Οι γυναίκες στον Παπαδιαμάντη, μοναχικές αλλά δυναμικές φιγούρες, παλεύουν με τη φύση, τη ζωή, το θάνατο, με τη χαρά και τη λύπη. Μάνες, γυναίκες, κόρες ξενιτεμένων, ναυτικών ή χαμένων ανδρών που συμμαχούν για να κερδίσουν την επιβίωση, το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους, αποτελούν το δραματουργικό καμβά αυτής της σκηνικής δημιουργίας με αρωγό το δημοτικό τραγούδι, την παράδοση και το θρησκευτικό πνεύμα του συγγραφέα.

Συντελεστές:

Κείμενο-σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Σκηνικά-κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
Φώτα: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Αυγερινός
Φωτογραφίες: Μαριλένα Αναστασιάδου
Παραγωγή: Χώρα ΑΕΒΕ Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Πρωταγωνιστούν:

Νένα Μεντή, Έρση Μαλικένζου, Ευγενία Δημητροπούλου, Χριστιάννα Ματζουράνη, Μαριάννα Τουντασάκη, Έφη Σακελλαρίου.

Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Θέατρο Χώρα

Κυριακή 19:00
Πέμπτη 20:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00

Εισιτήρια

Κανονικό: 17€, 15€ (Εξώστης)
Μειωμένο: 13€ (Έως 18 ετών, φοιτητές και άνω των 65 ετών)
Ανέργων: 10€



«Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα» του Nick Payne στο Θέατρο Βρετάνια

Ο George είναι ένας περιβαλλοντολόγος, εμμονικός με την υπερθέρμανση του πλανήτη που έχει απορροφηθεί τόσο με την οικολογική καταστροφή και το έργο διάσωσής της, που παραμελεί την οικογένειά του και κινδυνεύει να τη χάσει. Η Fiona είναι η γυναίκα του, μια καθηγήτρια, κουρασμένη από την καθημερινότητα που ανακαλύπτει ότι η κόρη της πέφτει θύμα εκφοβισμού (bullying).

Η Anna είναι η κόρη τους, ένα υπέρβαρο έφηβο κορίτσι, θύμα bullying στο σχολείο της, που αντιδρά στον εκφοβισμό κι αποβάλλεται για δύο εβδομάδες. O Teri είναι ο μικρός αδερφός του George, ένας περιπλανώμενος «άσωτος υιός», ο μόνος άνθρωπος, ωστόσο, που δείχνει αληθινό ενδιαφέρον για το θλιμμένο κορίτσι. Αυτά τα 4 πρόσωπα είναι οι πρωταγωνιστές της «ακατάστατης», αξιαγάπητης κωμωδίας που θέτει πολλά ερωτήματα και βάζει στο μικροσκόπιο την πάλη με την ερώτηση για το αν η δική μας ζωή αξίζει περισσότερο από κάποια άλλη για να διασωθεί ή όχι.

Συντελεστές:

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Μάκης Παπαδημητρίου
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Κίνηση: Σεσίλ Μικρούτσικου
Σκηνικά: Μαγδαληνή Αυγερινού
Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη

Πρωταγωνιστούν:

George: Μάκης Παπαδημητρίου
Fiona: Μαρία Λεκάκη
Anna: Αγγελική Γρηγοροπούλου
Terry: Δημήτρης Πασσάς

Θέατρο Βρετάνια

Κυριακή 19:30
Τετάρτη 19:30
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:00
Σάββατο 21:00

Εισιτήρια

Τετάρτη και Πέμπτη: 20€ (Α’ Ζώνη), 17€ (Β’ Ζώνη),14€ (φοιτητικό,νεανικό έως 26 ετών & άνω των 65 ετών), Ανέργων 10€

Παρασκευή και Κυριακή: 20€ (Α’ Ζώνη), 17€ (Β’ Ζώνη), 14€ (φοιτητικό)

Λαϊκή Απογευματινή Σαββάτου: 17€ Γενική Είσοδος, 14€ (φοιτητικό)

Βραδινή Σαββάτου:22€ (Α’ Ζώνη), 20€ (Β’ Ζώνη)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης